prostatitis hjælp

Visse mænd lider af en sygdom i prostata kaldes prostatitis . Dette medfører alvorlige smerter i lysken , som gør vandladning vanskelige og smertefulde . Den berørte del af den mandlige lysken er prostata , der producerer komponenter af sæd . Det bistår også i forbindelse med transport og støtte sperm . Prostatakirtlen er placeret under blæren og omgiver urinrøret

Diagnose


For at diagnosticere , hvorvidt en person har prostatitis , vil lægerne gennemføre en undersøgelse , hvori hånden er placeret inde i endetarmen , lige bag prostata . Lægen vil derefter vurdere, om patienten har en hævet eller bud prostata . To typer af urinprøver er også erhverves at afgøre, om eller ej bakterier er bosat i prostata . Den anden urinprøve indeholder væsker fra prostata , som er opnået ved at give patienten en prostata massage .

Akut bakteriel prostatitis


Der er flere typer af prostatitis . Den første type er akut bakteriel prostatitis , der er mindst opleves af den mandlige befolkning og kan være livstruende . På trods af dette , kan lægerne nemt diagnosticere denne type prostatitis hos mænd . Dem, der lider af akut bakteriel prostatitis kan opleve kuldegysninger , feber , lændesmerter , kønsdelene smerte , og hyppige og presserende vandladning . Oven i disse også patienten oplever smertefuld vandladning .

Kronisk bakteriel prostatitis


Kronisk bakteriel prostatitis er ikke almindeligt opleves af mænd og som regel opstår, når bakterier finder en plads i prostata , hvor det kan overleve . Symptomerne omfatter urinvejsinfektioner , der kommer og går med den samme slags bakterier i prostata . Antimikrobielle stoffer som regel behandle denne form for prostatitis .

kronisk prostatitis


Dette er den mest almindelige, men samtidig den mindst forstået slags prostatitis . Læger har ofte svært ved at påpege dette i patienter , som symptomer og forsvinder uden varsel og kan komme i form af inflammatoriske eller ikke-inflammatoriske . Når tilstanden er provokerende , skal væskerne findes i prostata , såsom urin , sæd og prostata væske indeholder de celler , der bekæmper bakterier . De ikke-inflammatoriske form på den anden side ikke afsløre bakterier bekæmpelse celler i prostata væske .

Behandling

antimikrobielle stoffer eller antibiotika er den mest effektive form for behandling af patienter med prostata . For akut prostatitis , der indebærer en større infektion , kan patienten opleve hospitalsophold støttet med intravenøs væske fyldt med antibiotika . Kronisk bakteriel prostatitis , på den anden side , kan kræve en længere terapi periode, hvilket kan indebære ordinere patienten med antibiotika , så længe seks måneder .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.