naturlig behandling for kræft

Ifølge den amerikanske Cancer Society , over 11 millioner mennesker i USA er ramt af kræft . Mange patienter vælger at bruge alternativ behandling som supplement til mainstream behandlinger eller lindre systemer af kræft . Naturlægemidler, zoneterapi og akupunktur behandlinger kan forbedre livskvaliteten eller mindske smerter hos kræftpatienter

Naturmedicin


kinesiske urter såsom lakrids kan forhindre mutationer i DNA , tumorvækst og dræbe cancerceller , ifølge American Cancer Society . Laboratorieundersøgelser på dyr tyder på, at denne urt kan stoppe væksten af prostata cancer , leukæmi celler og brystkræft , men har undersøgelser ikke er blevet udført på mennesker endnu . Bivirkninger ved at tage dette tillæg kan omfatte hovedpine , sløvhed og højt blodtryk .
Hør frø kan også have anti-cancer egenskaber , ifølge American Cancer Society . For nylig , klinisk forskning tyder på , at indtagelse af hørfrø supplerer med en fedtfattig kost kan styrke immunforsvaret og forebygge kræft . Også overveje at drikke grøn te , der indeholder polyfenoler forbindelser , der kan hjælpe dræbe kræftceller .

zoneterapi


Zoneterapi behandling fokuserer på at bruge pres på bestemte områder af fødderne for helbredelse . Indledende undersøgelser viser, at zoneterapi kan hjælpe med at lindre smerter og angst hos nogle patienter . Zoneterapi fagfolk mener , at energi bevæger sig fra fødderne op til rygsøjlen , og den praksis, zoneterapi udgivelser kroppens naturlige smertestillende medicin .

akupunktur behandlinger


Akupunktur har været brugt i over 2. 000 år og stammer fra Kina til at kontrollere smerter . Under en akupunkturbehandling , er tynde nåle stikkes ind i huden for at lindre smerter . Kliniske undersøgelser tyder på, at akupunktur behandlinger kan reducere kvalme for kræftpatienter , ifølge American Cancer Society .

Undgå " Vitamin Overload "


Ifølge American Cancer Association , er det vigtigt at undgå " megastore doser . " Denne praksis med overbelastning af kroppen med store doser af vitaminer er ikke understøttet af videnskabelig forskning , og det kan endda være farligt for dit helbred . For eksempel tager for meget C-vitamin kan forhindre din krop i at optage kobber , som er nødvendig for at bevare en korrekt kropskemi .

Tal med din læge

Før naturlige kræftbehandling muligheder , så tal med din læge . Urter og vitaminer har potentiale til at interagere med receptpligtig medicin , som kan være risikabelt i nogle tilfælde .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.