Mirena bivirkninger : vægtøgning

Mirena er en kontraceptiv enhed , der kan producere bivirkninger . I denne artikel , anvendelse og bivirkninger-specielt den sidegevinst, vægtøgning-vil blive drøftet

Hvad er Mirena ?


Mirena er en intrauterine ( UIC ) . Det betyder, at det er direkte indsat i livmoderen af en læge . Det er lille , fleksibel og lavet af polyethylen ( en plastik ) . Den indeholder det hormon levonorgestrel , en progesteron hormon . Mirena er beregnet til kvinder, der har haft et barn og søge en langsigtet fødsel-kontrolplan .

Sådan Mirena Works


Mirena ændrer hormon niveauer af kvinden at bruge det . Det kan helt stoppe ægløsningen eller ægløsning kan fortsætte som normalt . Når ægløsning fortsætter , det ændrer livmodervæggen og slim det udskiller sig at være mindre modtagelig over for sædceller . Det gør også livmodervæggen mindre modtagelig for fostre.

Bivirkninger af Mirena


I et klinisk studie af Mirena , var vægtstigning bemærket i omkring 5 procent af de involverede personer i undersøgelsen . Men den kliniske undersøgelse ikke sammenligne en tilsvarende gruppe af kvinder, der ikke bruger Mirena til en gruppe af kvinder , der gjorde det. Derfor er det umuligt at vide , hvis Mirena er årsagen til overvægt .

Hvis du bemærker Vægtøgning


Hvis du bemærker nogen signifikant vægtøgning kan du tage skridt til at begrænse eller tabe sig. Fysisk aktivitet skal udføres i 30 minutter om dagen , fire eller fem dage i ugen . Denne fysiske aktivitet bør omfatte en ensrettet uddannelsesprogram , der udvikler det kardiovaskulære system og en vægt-træningsprogram , der styrker led og muskler . Andre dage kan omfatte meget aktive sportsgrene som svømning , basketball , fodbold eller racgetball . Ændring af du kost for at begrænse og /eller mindske mængden af kalorier og sukker i høj grad kan begrænse eller stoppe vægtøgning . Hvis du kan reducere dit kalorieindtag ( for det meste i sukker og kulhydrater ) med 500 kalorier om dagen , vil du begynde at tabe sig .

hvad man skal undgå

Quick rettelser såsom vægttab piller , crash diæt og sultende er ikke svaret på lang sigt vægtkontrol . De har ofte fører til vægtøgning og stress på din krop .

Advarsel

Når overvejer prævention eller prævention , bør du konsultere din læge for at sikre, at valget er det rigtige for dig . Når at ændre din kost , der starter en ny eller begyndelsen en workout program , skal du kontakte din læge for at sikre, at der ikke er sundhedsmæssige risici .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.