langvarig hoste hos børn

Forældre er ofte fortvivlede , når deres barn oplever en langvarig episode af hoste . Høre Deres barn hoste kan få dig til at bekymre sig , men ikke nødvendigvis betyder, at der er et alvorligt problem . Hoste hos børn er et fælles symptom , der normalt følger med almindelig forkølelse virus . Langvarig hoste hos børn ledsaget af åndedrætsbesvær , kan betyde en alvorlig underliggende sygdom , der bør behandles af din børnelæge umiddelbart

Årsager


Ifølge lægerne og medicinske bord af rådgivere for Kidsgrowth. com , børn, der har haft en forkølelse eller tilbagevendende back -to-back forkølelser kan lide af en langvarig hoste , der kan vare op til tre uger. Kroniske infektioner i bihulerne og luftrøret , astma og allergi kan også forårsage langvarig hoste hos børn . Ifølge American Academy of Allergy , Astma og Immunologi , kan børn , der lider af en langvarig hoste også lider af post nasal drop , syre refluks , en bakteriel infektion i nedre luftveje , en inhaleret fremmedlegeme , en irriterende hoste som følge af udsættelse til forurenende stoffer som cigaretrøg og kan endda være en vane hoste .

Home Behandling


Almindelig behandling af langvarig hoste hos børn kan omfatte anbringelse en vaporizer i dit barns værelse om natten . Prøv at tilføje et par æterisk olie dråber , såsom pebermynte , eucalyptus eller rosmarin til yderligere lindre hoste . Eliminer alle eksponering for cigaretrøg og fælles irriterende , såsom støv , kæledyr skæl og mug . Langvarig hoste , der påvirker dit barns søvn kan afhjælpes med kort tids brug af decongestants og hoste suppressants . Konsultere din børnelæge for at få vejledning om enhver brug af over -the-counter medicin , som mange ikke er egnede til brug i små børn .

professionel behandling


Primær behandling for langvarig hoste hos børn , er baseret på den underliggende årsag til symptomet . Langvarig hoste hos børn forårsaget af bakterieinfektioner kan behandles med antibiotika . Langvarig hoste forårsaget af virusinfektioner er ikke held behandlet med antibiotika og skal køre deres kursus . Skolebørn kan drage fordel af hoste suppressants , men total kontrol over hoste symptomerne er ofte ikke garanteret . Vedvarende hoste , som følge af syre refluks vil kræve medicin for at lette refluks symptomer. Langvarig hoste som følge af astma behandles med medicin for at lindre bronkial inflammation samt nebulizer vejrtrækning behandlinger for at lette vejrtrækningen og mindske hoste . Vedvarende hoste forårsaget af allergi , sinus infektioner eller post-nasal drop , kan behandles af din børnelæge med receptpligtig medicin kan lette symptomer på allergi , rydde op sinus infektioner og reducere nasal drænage resulterer i hoste symptomer .

Overvejelser


Forlænget hoste hos børn , der er en vane hoste en tendens til at forsvinde om natten . Ifølge den medicinske bestyrelse børnelæger på KeepKidsHealthy. com tendens ældre børn til at udvikle den betingelse , også kendt som psykogene hoste , som følge af stress . Psykogene hoste lyder som en tør , hacking hoste og kan afhjælpes ved en kort retssag brug af hoste suppressants .

Advarsel

Langvarig hoste ledsaget af åndedrætsbesvær , kan betyde , at dit barn har lungebetændelse . Børn med lungebetændelse kan opleve langvarig , produktiv hoste med grønne slim , der er ledsaget med åndedrætsbesvær . Langvarig hoste hos børn ledsaget af hyppige infektioner , fedtet , ildelugtende ildelugtende afføring og dårlig vækst kan betyde cystisk fibrose og bør behandles af din børnelæge med det samme.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.