blindtarmsbetændelse & mavesmerter

Tillægget er en lille organ , der er formet som en orm og ca 03:58 inches i længden . Når tænkt som en ubrugelig organ , har forskere opdaget, at det tjener det formål at lagre gode bakterier . Men forskere har været i stand til at bestemme en klar årsag til blindtarmsbetændelse , som er betingelsen , der kræver kirurgisk fjernelse af tillægget . Når blindtarmsbetændelse strejker , er det altid en hastesag

Hvad er Blindtarmsbetændelse


The National Digestive Diseases Information Clearinghouse ( NDDIC . ? ) forklarer, at blindtarmsbetændelse får tillægget for at blive smittet og svulme . Betingelsen normalt forårsager pludselige mavesmerter omkring det område, som navlen og den nederste højre kvadrant af maven . En let feber , kvalme , opkastning og appetitløshed kan også forekomme .

Blindtarmsbetændelse eller noget andet ?


Der er andre forhold, der kan efterligne mavesmerter , der er forbundet med blindtarmsbetændelse . For eksempel , IBS ( inflammatorisk tarmsygdom ) og gynækologiske lidelser , såsom PID ( bækkenbetændelse ) kan medføre alvorlige mavesmerter , som ligner blindtarmsbetændelse . MedicineNet. com forklarer , at nyrelidelser og visse typer af diverticulitis også kan forårsage mavesmerter , som ligner blindtarmsbetændelse . Ikke desto mindre , mavepine af enhver art er ikke normalt og bør diagnosticeres af en læge .

The Real Thing


Lærebog symptomer på blindtarmsbetændelse begynder med subtile smerter i maven , lokaliseret medio maven og ud til højre . Mavesmerter vil blive mere intens i de 24 timer efter debut , og være følgeskab af feber , kvalme og opkastning . Men , eMedicinehealth . com rapporterer, at ikke alle oplever de samme symptomer . Faktisk kan mavepine tage længere tid at manifestere i nogle mennesker --- nogle gange op til 48 timer.

Advarsler


En forhindring inden tillægget kan nogle gange føre til en række livstruende begivenheder, der kræver øjeblikkelig lægehjælp . Udiagnosticeret mavesmerter , der er venstre ubehandlet kan potentielt medføre, at tillægget til brud , spilde toksiner i hele maven , hvilket resulterer i en tilstand kendt som peritonitis . Peritonitis er angivet ved en betændelse på indersiden af maven , der er ret smertefuldt og kan forårsage feber , kulderystelser og endda chok .

Den blindtarmsoperation

Når mavepine er diagnosticeret som blindtarmsbetændelse , er en blindtarmen sædvanligvis behov . En blindtarmsoperation betragtes større operation, og i nogle tilfælde en hasteprocedure , som udgør en risiko for livstruende komplikationer . Derfor er en generel kirurg kræves for at udføre det . Under blindtarmsoperation procedure , er tillægget kirurgisk fjernet fra sin placering i bunden af tyktarmen , ifølge Medical University of South Carolina . Den procedure vil enten blive udført som en åben operation eller laparoscopically .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.