hvordan man kan forstå en apgar score

Hvis du venter en baby eller har fået en Apgar score til din nye ankomst , så du sikkert gerne vide, hvad det betyder . En Apgar score er en fantastisk måde at forstå den nuværende tilstand af dit barns helbred :

1
Den Apgar score anvendes til at bestemme og vurdere den generelle sundhed i din baby på et minut og fem minutter efter, han eller hun har indgået denne verden . Dette Apgar score er vigtigt , fordi det giver lægerne ordentligt diagnosticere eventuelle tidlige tegn på problematisk symptomer . Dybest set , er hjertet , respirationsfrekvens , muskler , hudfarve , og samlet respons på uden stimuli vurderet .
2 .

typisk babyer har en Apgar score et sted mellem syv og ni og ikke kræver nogen yderligere nyfødt procedurer . En score i denne serie signaler om, at barnet viser tilstrækkelig respons og ikke behøver nogen specifikke eller detaljerede medicinsk behandling . Normalt betyder det, at barnet græder , hoste , åndedrætsbesvær , og bevæger sig i en sund måde . Ifølge en Apgar score på dette område , puls er stabil og barnets hud er ikke blå eller gullig farve .
3 .
Nogle nyfødte vil blive diagnosticeret med en score, der er i nul til fire Apgar rækkevidde . Typiske årsager til dette lavere score åndedrætsbesvær, nedsat hjerterytme og blå farvning af huden . En Apgar score i denne serie kræver øjeblikkelig lægehjælp af lægen og medicinsk personale .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.