hvad der sker , når din milt er skadet ?

Milt er et organ organ , der er placeret øverst til venstre i maven , lige under ribbenene . Hvis milten er såret , kan det blive revet , bliver hævede eller brast , som kan være fatal på grund af mængden af blod det gemmer

Funktion


Milten filtrerer blodet . Det fjerner gamle eller beskadigede røde blodlegemer og lader raske blodlegemer passere igennem til udsendes hele din krop .

Årsager


Milten kan blive kvæstet i en række måder , såsom under et fald , en bilulykke eller en atletisk skade . Hvis brystet , brystkassen eller øvre del af maven er såret , milt kan blive skadet , og på grund af sin beliggenhed .

Symptomer


Spleen skade symptomer er mavesmerter og kramper , smerter under brystkassen og smerter i venstre skulder .

Behandling


Mens milten er en vigtig organ , er det ikke afgørende og kan fjernes , ligesom galdeblæren og tillægget . Læger behandler milt problemer med blodtransfusioner eller ved at fjerne milten på grund af operation .

Effects

Milten er vigtigt at dit immunforsvar , og at fjerne det kan forårsage dit immunforsvar at blive svækket . Hvis du har haft din milt fjernet , kan lægen anbefale at få vacciner eller ordinere en daglig antibiotikum for at forebygge sygdomme og infektioner .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.