hvordan man kan kanalisere magt positive bekræftelser

Det er blevet bevist, at tænke positivt og udnytte positive bekræftelser kan have fantastiske fordele i dit liv . Når du tænker positivt og bekræfte positive bekræftelser , du har en bedre syn på livet , lever du i øjeblikket , og du bliver i stand til at kanalisere de positive ting i livet . Problemet med kanalisering din positive bliver svært , når alle , der synes at være omkring dig er negative ting , nyheder og mennesker. Ved at kanalisere jeres positive side , visualisere positive ting og gennemføre aktioner for at opnå , hvad du ønsker af livet , kan du høste fordelene ved at have denne type af attitude .

1
Skriv ned alle de positive ting , der allerede er sket i dit liv . . Dette giver dig mulighed for at se, hvor du kommer fra og danne en køreplan til , hvor du gerne vil gå . Fra dette punkt , begynder at skrive ned og dagbog , hvor du vil hen , og begyndte at bekræfte dette hver dag , og tror, at det vil være muligt .
2 .

begynde at tænke positivt . Det lyder måske kliché , men sommetider er det vanskeligt for folk at gøre dette . Husk , det er bare en positiv tanke væk . Begynde at føle, du fortjener penge , når du ved, du arbejder hårdt , for eksempel .
3 .
Visualiser dig selv at leve det liv, du ønsker at leve . Det kan være lettere sagt end gjort . Bare begynde at se sig selv i , at nye bil eller hus . Gør dette hver dag .
4 .
Begynd at planlægge og træffe foranstaltninger til at nå dine positive bekræftelse . Hvis for eksempel , er dit positive bekræftelse jeg vil have en succesfuld cateringbranchen. Begynde at gøre forskning i , hvad det vil tage at gøre dette . Begynd at spare penge til dette mål eller drøm . Begynde at planlægge strategier eller møde ligesindede mennesker, der har lignende positive bekræftelser .

5 .
Slip af med de negative . Slippe af negative tanker , nyheder og mennesker, der sætter dig ned . Sommetider kan det være det mest vanskelige ting at gøre . Det kunne være en, du elsker , et familiemedlem eller en god ven . For virkelig at manifestere den positive du nødt til at slippe af med de negative .

gode råd og advarsler


 • være positiv har stor mental og fysisk sundhed fordele .
 • Du er determiner af din skæbne .
 • Det kan tage tid at lære og processen.

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.