Der er hCG i prometrium ?

HCG (human chorion gonadotropin ) er et hormon frigives i begyndelsen af graviditeten , som den voksende embryon , og som graviditeten fortsætter , moderkagen . HCG påvirker moderkagen at fortsætte med at producere progesteron under graviditeten . Prometrium er et receptpligtigt version af hormonet progesteron normalt gives til postmenopausale mens en hormonbehandling regime og også kunne gives til præmenopausale kvinder til at hjælpe med at genoprette perioder

Historie


Prometrium blev godkendt af FDA i 1999 skal bruges som hormonbehandling . Som kvinder bliver ældre , er deres evne til at producere bestemte hormoner som østrogen og progesteron mindskes .

Funktion


Formålet med prometrium er at erstatte det hormon progesteron hos postmenopausale kvinder, der ikke længere producere det og til at forhindre unormale oprustning af foret i livmoderen . Det er også bruges til at genstarte menstruation hos kvinder , hvis perioder blevet uregelmæssige .

funktioner


Prometrium er en syntetisk version af progesteron . Den opfører sig og interagerer med kroppen som progesteron ville . Selv om produktionen af progesteron kan påvirkes af HCG , har prometrium ikke indeholder HCG .

Dosering


Normalt 200 mg prometrium tages hver nat sammen med østrogen i 12 dage . Til regulering af menstruation , er doseringen 400 mg hver aften i 10 dage .

Advarsel

Prometrium kan forårsage døsighed og svimmelhed, så det er bedst ikke at køre bil eller betjene maskiner efter at have taget det . Depression , svingende insulin og blodsukker er også overvejelser om kvinder, der tager prometrium . Gravide kvinder bør ikke tage prometrium .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.