Du kan blive gravide i perimenopause ?

Perimenopause er scenen lige før regelmæssig overgangsalderen sætter ind Overgangsalderen er , når en kvinde er ikke længere frugtbar og hun ikke længere har ægløsning eller har et menstruationscyklus . Under perimenopause , har en kvinde overgangsalderen symptomer , men er stadig fertile

Identifikation


En kvinde , der er at have overgangsalderen symptomer som hedeture, humørsvingninger og uregelmæssig menstruation , men er stadig menstruation , er i perimenopause . Når en perimenopausale kvinde har været uden sin menstruation i mindst et år, vil hun officielt være i overgangsalderen .

Time Frame


Perimenopause kan vare alt fra et par måneder til flere år . Hver kvinde er forskellig , og hver enkelt skal have perimenopause for forskellige tidsrum .

Betydning


Indtil en perimenopausale kvinde uden hendes periode for et år, er hun stadig frugtbar , og det er stadig muligt for hende at blive gravid .

Forebyggelse /Solution


Hvis en perimenopausale kvinde ikke ønsker at blive gravid , er det vigtigt at fortsætte med at bruge prævention eller anden prævention. Da hendes perioder kan være uregelmæssig , kan det være svært for hende at vide, hvornår de kan forvente ægløsning .

Overvejelser

Hvis en perimenopausale kvinde ønsker at blive gravid , kan hun leje en ufrugtbarhed specialist til at bistå med udformning , hvis hendes uregelmæssig cyklus gør det svært for hende at blive gravid naturligt .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.