champignon te til overgangsalderen

Det du kæmper fra menopausale symptomer, kan du overveje at drikke champignon te , som menes at have mange medicinske fordele . Kargasok eller manchuriske champignon , som også kaldes Kombucha , er faktisk ikke en svamp , men snarere en blanding af bakterier , der omfatter Pichia fermentans , Acetobacter xylinum og forskellige gær , ifølge Nutrasanus. com . Te fremstillet af denne blanding af bakterier er skabt ved at inkubere dem i grøn te eller sukker sort te . Det smager noget i retning af cider .

Ændring af Life


En kvinde, der drikker champignon te i løbet perimenopause eller overgangsalderen sigende har færre hedeture , ifølge Homepage. ntl. world . com . Elementerne i te gå ind i din blodbanen , som giver kroppen til at skille sig af toksiner . Efter afgiftende din krop , bør du bemærke mere fleksibilitet i hoften område og mere mobilitet i dine ekstremiteter .

Effekter


Mushroom te sigende hjælper lindre nogle overgangsalderen symptomer , herunder hovedpine , gigt , forstoppelse og hudproblemer . Det er også det siges at hjælpe fortykkes tyndere hår og styrke fingernegle , støtte i fordøjelsen , lindre mavekramper og colitis , forbedre synet ved at slippe af med flydere og grå stær , jump-start din libido og eliminere hedeture .

Process


For at gøre svampen te , koge fire kopper vand . Stejle fem sække med sort te i kogt vand i 10 minutter og derefter fjerne teposer og tilsæt en kop lys brun sukker til te . Rør og lad det køle af til stuetemperatur . Hæld te blandingen i en glasbeholder , der indeholder dine Manchurian champignon .

Efter at hælde teen ned i beholderen med champignon , løst dækker låget . Tillad champignon og te til at sidde uforstyrret i et køligt sted i syv dage. Sæt ikke te i køleskabet , anbefaler Homepage. ntlworld. com .

I et par dage , bør svampen stige til toppen af te . Hvis det ikke stiger til toppen , ikke drikker te . Hvis svampen er steget til tops , skal te være godt og sikkert. Fjern champignon efter syv dage.

Tilsæt 1 qt . af friskbrygget og kølet te til Manchuriet svampen te . Kør te gennem en karklude eller ostelærred at slippe af blæst slim , som ikke vil såre dig , men det er ikke behagelig for øjet . Sæt teen i køleskabet . Det er nu klar til at drikke .

Advarsel


Der er potentielle risici at drikke champignon te , ifølge en artikel publiceret i Mushroom , The Journal , skrevet af Paul Stamets . Mushroom te er ikke sandsynligt, at blive forurenet på grund af dens høje antibiotika , alkohol og syreindhold , men det kan ske . Stamets har observeret hans brygger blive forurenet af Aspergillus , som er en vandopløselig toksin , der vises som sorte , pink eller grøn skimmel øer , der flyder på overfladen af te . Blot at fjerne aspergillus , som kan være ekstremt kræftfremkaldende, ikke rense blandingen . Drik ikke forurenet te .

andre mulige udfald

Den høje sure karakter te kan potentielt medføre en tilstand , hvor blodet ikke kan justere sin pH , som kaldes acidose . Hvis du lider af acidose , hvilket betyder at du mangler ilt og den nødvendige calcium din krop skal bruge for at bevare sin alkaliske balance , ifølge Ionizers. org .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.