er Tylenol sikkert mens du er gravid ?

Med graviditet kommer et væld af krop ømhed og smerter , der kan være ubærligt til tider . Over -the-counter medicin kan tilbyde lindring for disse graviditet smerter , men sørg for først at konsultere din læge før De tager

Tylenol


Regelmæssig-styrken Tylenol indeholder 325 mg acetaminophen per tablet , og er indiceret til brug til at sænke feber og smertelindring . Voksne skal tage to tabletter hver 4 til 6 timer .

Anbefalinger


Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) , " Acetaminophen ( Tylenol ) er bedst for en gravid kvinde skal bruges til at reducere en feber . "

FDA Kategorier


The Food and Drug Administration ( FDA ) skabte graviditet risikokategorier at informere forbrugerne om de risici, narkotika kan have til et ufødt barn . Tylenol er opført som en kategori B lægemiddel , som betyder , " Controlled undersøgelser udført på dyr i reproduktion indikerer ikke risiko for fosteret . Ikke tilstrækkelige og velkontrollerede undersøgelser udført på gravide kvinder . "

Overvejelser


Tylenol , eller acetaminophen, kan findes i kombination med andre stoffer i produkter som Tylenol forkølelse og influenza . Det er vigtigt at undersøge hvert medikament , der er anført som en aktiv ingrediens på nogen form for medicin , du overveje at tage , fordi det ikke kan være sikkert for gravide kvinder .

indstillinger

Selvom Tylenol betragtes som sikkert at tage , mens gravid , altid overveje enhver fysisk muligheder til lindring først. En kold klud og lidt hvile kan lindre din graviditet smerter .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.