håndkøb måder at tabe overskydende vand vægt

Væskeophobning kan medføre ubehagelige oppustethed og hævelse i nogle mennesker . Vand vægt kan være meget svært at slippe af med . Mange mennesker søger efter en over -the-counter -metoden snarere end at gøre en aftale med deres læge . Mens nogle over -the-counter produkter kan hjælpe med væskeophobning , er der også andre simple tiltag , der kan hjælpe med at slippe af med vand vægt

drikke mere vand


En almindelig misforståelse blandt vandholdende individer er at drikke mindre vand vil hjælpe dem beholde mindre vand . Det er faktisk ikke sandt . Jo mere vand, vi drikker , jo mere vand vi slippe af med . Drinking 64 ounce vand om dagen vil hjælpe med væskeophobning . Nogle mennesker har svært ved at drikke så meget vand , men at tilføje smag til det er nyttigt , såsom citronsaft , citron skiver eller et stænk af tranebærsaft .

Apple cider eddike er også nyttig , når de forsøger at reducere væskeophobning . Det naturligvis hjælper kroppen at reducere mængden af vand, det normalt ville beholde . Tilsæt ca 1 til 2 tsk . af æble cider eddike ( økologisk er bedst) til 16 ounce af vand og drikke flere gange om dagen .

Over-the- counter Diuretika


Diuretika er også undertiden kaldes vand piller . De hjælper væskeophobning ved gennemskylning uønsket , overskydende vand ud af kroppen . Vand piller er til rådighed enten af recept eller over -the-counter . Naturlige diuretika er mindre tilbøjelige til at få bivirkninger og er tilgængelige i de fleste lokale helsekost butikker eller på apoteket del af mange discountbutikker . Nogle negative bivirkninger omfatter mavesmerter og diarré .

koffeinholdige drikkevarer


koffeinholdige drikkevarer er en anden mulig løsning er at begrænse vand vægt . Disse bør indtages i moderate mængder . Der er nogle tro at drikke for meget koffein kan medføre, at kroppen bliver dehydreret , så enkeltpersoner , der ønsker at reducere væskeophobning bør være forsigtig med denne metode , og først drøfte det med deres læge . En masse forskning tyder på, at koffeinholdige drikkevarer er sikre og ikke forårsager dehydrering . Ifølge en rapport i juni 2002-udgaven af International Journal of Sport Nutrition and Exercise , har koffeinholdige drikkevarer en lignende vanddrivende virkning på den menneskelige krop som vand . I rapporten er skitseret en forskningsundersøgelse , som blev gennemført af Lawrence E. Armstrong , der var en videnskabsmand inden for menneskelig præstation og varmeregulering .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.