håndkøb øret rengøring

En af de vigtigste sanser for at komme rundt i verden er at høre . Men mellem de trommehinden-det sanseorgan for lyd-og resten af verden er en smal kanal , som , når klar , forstærker lyd . Når det er blokeret , alle audio input bliver dæmpet , og verden kan føle sig lidt ud af balance . Mens en læge sagtens kunne klare eventuelle blokeringer , kan udgifterne til lægebesøg tilføje op hurtigt og tager for meget tid . Det er nemt at bruge nogle enkle , over -the-counter produkter til at gøre det selv :

øse


En af de største misforståelser om øret rengøring er , at vatpinde kan og bør bruges regelmæssigt for at holde øre voks ( en af de mest almindelige blokeringer ) i skak . Faktisk vil det produkt, emballagen fortælle dig om ikke at bruge dem i dit øre , fordi folk ofte går for vidt , og uheld punktere deres trommehinden eller beskadige kanalen . Brug ikke vatpinde til øre rengøring .

Hvis du ønsker at bruge noget andet på en lignende måde , et stykke silkepapir , snoet ind i et punkt på det ene hjørne er langt blidere . Disse vil have samme væge virkning som bomuld applikatorer , og vil også fungere godt for vand . Må ikke skubbe dem forbi det punkt af smerte , da der kan være smertefulde, men de vil krølle , før de punktere trommehinden .

Flushing


Øre sprøjter er let tilgængelige og nogle øre rensesæt inkludere dem . Disse bruges til at skylle overskydende voks ud af øregangen . Brug kun varmt vand , og holde en skål af det på hånden . De fleste øre sprøjter har en bøjet spids , hvilket forhindrer dem i at blive indsat for langt ind i øret . Sæt håndklæder rundt om din hals til at suge vand op , som siver ud . Hvis du vil bruge en øre sprøjte , fyld den med vand , sætte den ind i øret , og skub ned stemplet eller klemme pæren . Fjern sprøjten før du slipper pære igen eller trække stemplet ud igen .

rengøringsvæske


En af de mest effektive rengøring løsninger er et flydende rengøringsmiddel , som din lokale stof butik vil have flere af. Disse er lavet til at dryppe ind i øret , opløses ørevoks ind i en varm væske , og derefter fordampe . En af de gennemgåede bedste kaldes Murin Ørevoks Removal System , der omfatter en væske og en pære sprøjte . Debrox er et andet system anbefales til brugere 12 og ældre . Læs emballagen til specifikke undervisning , men almindelig brug er at sætte mellem fem og ti dråber i en øre og efterlade dem i et par minutter før du tænder for det andet øre .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.