hvad er årsagerne til kramper i benene mens du er gravid ?

Gravide kvinder i andet og tredje trimester ofte oplever kramper i benene . De opstår ofte om natten, mens sove -og kan være ganske smertefuldt . Der er dog en række muligheder for at forebygge eller mindske lægkramper under graviditeten

Årsager


Ifølge Mayo Clinic Guide til graviditet, menes det, at træthed , træg omsætning og væskeophobning er skyld i kramper i benene under graviditet . Hertil kommer , lægger livmoderen pres på venerne , arterier og nerver og kan bidrage til kramper i benene .

Motion


Hjælp undgå kramper i benene under graviditeten med regelmæssig motion og udspænding . Spadsereture og svømning er lav-eller ingen effekt former for hjerte-kar- øvelse, der medvirker til at forhindre kramper i benene .

Mærk Stretch


Lav øvelser til at strække dine ben og lægmuskler at afhjælpe kramper . Prænatal yoga er fremragende til at forbedre omsætning og arbejder ud The Kinks .

Behandling


Prøv støtte slange til at forbedre cirkulation . Hvis du bruger en masse tid på dine fødder , tage pauser og ophøje dine ben . Få prænatale massage eller anvende en varmepude . Tag et varmt bad med Epsom salte. Tag den høje hæle og bytte dem i for lejligheder eller sneakers .

Advarsel

Hvis kramper fortsætter , stigning i sværhedsgrad , og hvis der er nogen hævelse eller rødme , skal du kontakte fødselslæge straks . Gravide kvinder har større risiko for blodpropper i venerne på grund af hormonelle og kredsløbssygdomme forandringer under graviditeten .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.