hvad er årsagerne til skarpe smerter i fodleddet , når du går ?

Fodleddet består af de to nederste ben knogler og ankelknoglen selv, som er omgivet og støttet af ledbånd , muskler og sener . En skade til nogen af de knogler , ledbånd , muskler eller sener , kan forårsage ankel smerter , mens du går

Forstuvning /Break /Fracture


En forstuvet ankel , forårsaget af anklen rullende over akavet mens du går , eller en pause eller brud , forårsaget af traume , er de mest almindelige årsager til skarpe smerter i ankelleddet .

akillessene


Den akillessene kan forårsage ankel smerter , hvis det bliver betændt eller irriteret ( Achilles tendinitis ), eller hvis det er blevet helt eller delvist revet ( Achilles sprænges) .

Arthritis


Gigt i leddene , såsom slidgigt og leddegigt , kan forårsage skarpe ankel smerter , når der er bevægelse i den fælles , såsom mens du går .

Gigt /pseudopodagra


Gigt er en tilstand forårsaget af urat krystaller akkumulere omkring et fælles grund højere end normale niveauer af urinsyre i kroppen , som forårsager svære smerter og ubehag . Pseudopodagra er som gigt , bortset fra at ophobning er ikke urat cyrstals men kalk .

Betydning

Det er vigtigt at have en læge undersøge anklen , og at fastslå årsagen til den ankel smerter , så det kan behandles . Hvis der er en underliggende problem , såsom gigt , medicin og genoptræning kan ordineres .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.