hvad er årsagerne til smerter i midten af brystet ?

Brystet huser mange vitale organer . Smerter i midten af brystet kan foreslå noget så ubetydeligt som fordøjelsesbesvær , eller så alvorligt som et hjerteanfald . Brystsmerter er altid en indikation af, at noget er galt , og det berettiger en tur på skadestuen

Anatomi


Hjerte , er lunger , spiserør og galdeblære er placeret i den øverste brystet . Den største arterie i kroppen , aorta , er også placeret i denne region . Problemer med disse organer give smerter i midten af brystet .

Heart Attack kontra Fordøjelsesbesvær


Hjerteanfald smerter varierer fra patient til patient . De fleste hjerteanfald og angina patienter rapporterer en konstant , smertende smerter . Andre hjerteanfald patienter rapporterer en klemme , oppustet smerter, der også antyder fordøjelsesbesvær . Kun en læge kan fortælle dig , hvis smerten du oplever, er forårsaget af et hjerteanfald eller ved simpel fordøjelsesbesvær .

Galdeblære


Galdeblære smerte er placeret i øverste venstre del af brystet . Smerten kan stråle mod ryggen . Galdeblæren smerter kommer og går , og normalt sker inden for få timer af et tungt måltid .

aneurisme


En stykker eller rive smerter i brystet , især ledsaget af åndenød , kan det betyde en aorta aneurisme . Dette er potentielt dødelig , og skal behandles omgående .

Lunger

Lung smerte er et symptom på mange sygdomme . Lungebetændelse og lungehindebetændelse forårsage smerte i midten brystet , og giver åndedrætsbesvær . Denne smerte er normalt ledsaget af symptomer på forkølelse og influenza .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.