hvad er de behandlinger af unormal uterin blødning ?

Unormal uterin blødning er ofte forårsaget af hormon ubalance i en kvindes krop . Dette kan medføre en kvinde til at bløde i løbet af den periode, hvor hun ikke er menstruation eller pletblødning

Årsager


Mere specifikke årsager til unormal uterin blødning omfatter polypper eller fibromer i livmoderen , hvilket kan forårsage blødninger , infektioner eller endog kræft .

Birth Control Pills


En populær form for behandling for unormal uterin blødning er p- piller , som indeholder hormoner , der kan forhindre livmoderen foret fra fortykkelse .

Intrauterin Device


Hvis p-piller er ikke standse blødningen , kan en læge ordinere en intrauterin ( IUD ) enhed . En IUD er en plastik -enhed , der er indsat i en kvindes livmoder for at undgå graviditet .

Surgery


I sjældne tilfælde kan kirurgi være nødvendig for at stoppe unormal blødning . To kirurgiske procedurer anbefales : . hysterektomi og fjernelse af endometrium

Tips

Tal med en læge, før der træffes beslutning om en behandling for unormal uterin blødning , og hvis nogen af disse behandlingsformer skaber negative bivirkninger , lægehjælp søger .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.