hvad hCG betyder

Ifølge den amerikanske Graviditet Association , er humant choriongonadotropin ( hCG ) et hormon der produceres , når en kvinde er gravid . Dette hormon er lavet af de celler , som danner moderkagen og hjælper oplyse , hvor langt en kvinde er i graviditeten

Test


Et hjem graviditetstest kan prøve urin for at se om hCG er til stede . For en mere informativ test , kan lægerne se en blodprøve for at finde ud af hCG niveau .

Time Frame


Tidligt i graviditeten , hCG dobbelt hver 48 til 72 timer . HCG niveauer begynder at falde og i sidste ende aftage efter uge 12 i graviditeten .

Lav hCG niveau


Hvis en kvinde har et lavt hCG niveau , kunne dette betyde, at datoen for undfangelsen er slukket , er der en mulighed for abort eller der kan være en graviditet uden for livmoderen . En ultralydsscanning kan udføres for at kontrollere, om nogen af disse problemer .

højt hCG niveau


Hvis en høj hCG niveau er opdaget, kan det betyde , at datoen for undfangelsen var fejlberegnet , er det mor kan bære multipla eller der er en chance for en kindtand graviditet . En læge kan kontrollere disse bekymringer ved at have en ultralyd udføres .

Overvejelser

En kvindes hCG niveau kan undertiden stige forskelligt uden at der nødvendigvis er et problem . En baby kan blive født sundt , selvom lav hCG blev opdaget tidligere i graviditeten .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.