hvad hjælper ældre kvinder med tør mund ?

Som kvinder i alderen , er det normalt at opleve en vis grad af mundtørhed som hormon niveauer forandring . Der er løsninger til at hjælpe med tør mund , som ikke kun bidrage til at trøste , men også til oral sundhed

Vand


Drik masser af vand . Vand hjælper med at holde dig hydreret og holder din mund frisk og fugtig , skære ned på bakterier .

Brush


tandbørstning og tandtråd regelmæssigt i løbet af dagen bliver især vigtigt for kvinder med tør mund . Spyt er med til at vaske væk bakterier , der har bosat sig i munden eller på tænderne . En tør mund kan blive en grobund for farlige bakterier

Sund Mad


Spis sundt og godt mad som selleri og æbler . Disse hjælp, fordi de har et højt vandindhold og har en skrubbe effekt på tænderne .

Sugar-Free Gum


Chew sukkerfrit tyggegummi . Skrå sukkerfrit tyggegummi fremmer produktionen af spyt i munden og holder det fugtigere , friskere og renere .

kunstigt spyt

Spørg din læge om at bruge et kunstigt spyt skylle eller spray . Selv om disse produkter ikke stimulerer spyt , hjælper de i funktionen af spyt ved fugtgivende og smøre din mund for bedre oral sundhed og fordøjelse .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.