hvor mange kalorier at spise mens du er gravid ?

På trods af hvad folk måske tror , " at spise for to ", når du er gravid , er en myte . Som skuffende , da dette kan være , barnet inden i dig er ikke stor nok til at berettige , at mange ekstra kalorier . Faktisk , de første tre måneder af graviditeten , bør en kvinde ikke øge sine kalorie indtag på alle . I løbet af de sidste seks måneder , er, når kalorieindtag stiger , men kun med 100 til 300 kalorier om dagen

spise sundt Mens Gravide


God ernæring er vigtigt hele prenancy , for din baby til at vokse og udvikle sundt , og det omfatter ikke kun prænatal vitaminer , men en afbalanceret kost . Gravide kvinder har brug for mere af en række af flere næringsstoffer . Anbefalede daglige portioner omfatter 6 til 11 portioner af brød og korn , 03:58 portioner frugt , fire portioner af mejeriprodukter , fire eller flere portioner af grøntsager og tre portioner af protein som kød .

Trods trang og en usædvanlig sød tand , spise fedt og slik sparsomt , eller du vil ballonen mere , end du ønsker, og bliver nødt til at tabe denne vægt senere . Din ekstra 300 kalorier om dagen kan gå meget videre på snacks som fuldkorn kiks , jordbær eller nødder , i stedet for is barer og Snickers . Det er vigtigt at finde ud af din normale kalorieindtag før blev gravid , og så efter de første tre måneder , den oprindelig indtagelse stige til 100 til 300 kalorier per dag .

tager på i vægt er naturligt , når du er gravid . Men at få en sund beløb vil hjælpe dit barn vokse og udvikle sig korrekt , vil hjælpe dig få en mere behagelig arbejdskraft og vil give dig færre graviditetskomplikationer , såsom højt blodtryk , forstoppelse og ondt i ryggen .

hvor meget vægt på Gain Drægtighed ?


Den gennemsnitlige vægt , at kvinder får under graviditeten er 25 til 35 pounds , men dette varierer meget afhængigt af om du var undervægtig , normal vægt eller overvægtig , når du blev gravid .

Ifølge WebMD , undervægtige kvinder får omkring 28 til 40 pounds under graviditeten og overvægtige kvinder får omkring 15 til 25 pounds . Den generelle tommelfingerregel er at få omkring 2-4 pounds i de første tre måneder og et halvt kilo om ugen i hele resten af din graviditet . Naturligvis , det er alt anderledes, hvis du forventer tvillinger . Med tvillinger , for at få 35 til 45 pounds under din graviditet , hvilket svarer til omkring 1 u00BD pounds per uge efter de første tre måneder forventer

Det er aldrig OK at tabe i vægt under graviditeten . Både du og din baby har brug for de ekstra næringsstoffer for at være sund . Må ikke bekymre dig , hvis du får en lidt for mange pounds i en uge , som den næste uge , du måske ikke får helt så meget . Og hvis du får en lille smule mere end den gennemsnitlige kvinde , bare konsollen selv , at når du leverer den baby, hvis du har spist sundt og holdt op en rimelig øvelse regime , vil du være i stand til at slippe af med dig baby fedt på ingen tid .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.