hvordan balancen østrogen & progesteron naturligt

Hormonerne progesteron og østrogen er til stede hos både mænd og kvinder, men de er mest kendt for den centrale rolle, de spiller i sundhed hunner . Mange kvinder oplever en ubalance mellem disse to hormoner , når de kommer tæt på eller passerer overgangsalderen, men problemer kan opstå tidligere i livet så godt. Mange søger oplysninger om, hvordan balancen østrogen og progesteron naturligvis :

1 .
blive informeret. Østrogen og progesteron er modparter , der arbejder sammen . Østrogen øger blodets evne til at størkne , mens progesteron normaliseres det . Østrogen øger kroppens fedt , mens progesteron hjælper bruge det samme fedt til energi . Mens østrogen årsager bryst stimulation , progesteron beskytter mod cyster . Således kan en ubalance føre til alvorlige problemer . Dag , østrogen har tendens til at dominere en ubalance , og det skyldes hovedsagelig xenoøstrogener , som anvendes i pesticider og dyr væksthormoner . Xenoøstrogener er kemisk fremstillet hormoner , der efterligner østrogen , og kvinder bliver udsat for dem gennem fødevarer .
2 .

Skift din kost . En ændring i livsstil er det første og største skridt til at hjælpe din krop balance østrogen og progesteron . Spis økologiske fødevarer med så få tilsætningsstoffer , farvestoffer og konserveringsmidler som muligt . Forbruge mere fisk end kød . Brug olivenolie til at holde fedt forbrug ned , drik masser af vand og tage en calcium /magnesium supplement ( samt en multivitamin med antioxidanter ) hver dag .
3 .
ændre din livsstil . Hold din alkoholforbrug ned , ikke ryger , og motion regelmæssigt . Disse tre større ændringer kan have en stor indvirkning på din hormon balancer . Nogle kvinder kan have en ubalance af østrogen på grund af p- piller og kan være nødvendigt at ændre deres prævention metode .

gode råd og advarsler


 • Mange faktorer såsom stress , ernæring og mangel på motion kan kaste resten af østrogen og progesteron . Dette fører til en række ubehagelige symptomer såsom uregelmæssig menstruation og kramper , træthed , depression og hovedpine . Aborter og tidlige knogletab er også mulige. Det er derfor vigtigt at forstå, hvordan disse hormoner virker, hvad der påvirker dem , og hvordan de kan afbalanceres naturligt
 • mange misforståelser findes omkring østrogen og progesteron . nogle mennesker kan kun tænke kvinder i overgangsalderen lider af en ubalance af progesteron og østrogen , men det kan ske på alle stadier af livet , og de første skridt til at helbrede en ubalance er at forsøge at ændre kost og livsstil . Når disse foranstaltninger ikke er nok , kan det være klogt at konsultere en specialist i naturmedicin for specifikke problemer.

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.