hvordan du indsætter en menstruationskop

De fleste kvinder begynder at bruge hygiejnebind , eller puder , på begyndelsen af den første periode . Efter et par år , begynder mange kvinder at bruge tamponer som deres foretrukne metode til feminin hygiejne . Nu er der en række muligheder , at en kvinde kan vælge at indeholde hendes blødning hver måned . En af disse muligheder er menstruationskop . Indsættelsen af en menstruations kop er noget anderledes end en tampon , men kan beherskes med praksis :

1 .
Placer menstruationskop i din dominerende hånd . Line kanten , eller mund , af koppen med enten en vandbaseret glidecreme eller en lille smule rent vand . Fold koppen i halve. Fold kop i et halvt sekund gang . Den bør have et "u "-form på dette punkt .
2 .

sidde på toilettet og placere kop ind i din vagina , ligesom du ville en tampon . Tøv ikke med , mens du sætter koppen , den tøven vil få bægeret til at åbne op . Sigt på bunden af din rygsøjle , skal du åbne vaginal kanalen med fingrene , og sæt koppen hurtigt . Sørg for, at bunden af koppen er 01:59 centimeter udefra indgangen til vagina .
3 .
fornemmelse for placering af koppen . Ved indsættelse skulle kop har åbnet op . Brug din pegefinger til forsigtigt at massere kanter for at sikre, at den er åben . Hvis det er nødvendigt at skabe en sæl , forsigtigt drej koppen , indtil du føler suge . Isat korrekt , skal du ikke føle bægeret selv . Det bør ikke være så langt op som en tampon , og det bør ikke røre ved din livmoderhalsen .
4 .
Fjernelse af koppen kræver at trykke ned på bægeret , som om at skubbe en baby . Hvis suge ikke er let brudt , skal du bruge en finger knalde rundt seglet at bryde suge . Når suget er brudt , skal du forsigtigt trække koppen med fingrene .

gode råd og advarsler


 • at hjælpe indsættelse , kan du prøve at indsætte kop mens de stod i en varm brusebad . Dette kunne hjælpe slappe af bækken muskler, der er spænde , mens du forsøger at indsætte kop .
 • Brug ikke en oliebaseret smøremiddel til linje mundingen af kop. For olie- korroderer koppen over tid .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.