hvordan man kan afværge influenza

Influenza er en term, der anvendes til at beskrive sygdomme forårsaget af en række forskellige influenzavirus , der kan forårsage symptomer som feber , kulderystelser , hovedpine , body ømhed , hoste og udmattelse . Mens de fleste mennesker , der fanger influenza inddrive uden de store komplikationer , kan det forårsage alvorlig sygdom og død . Ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) , 5 til 20 procent af befolkningen får sæsonbestemt influenza og 36. 000 af dem dør hvert år . Du kan tage skridt til at undgå fangst af denne alvorlige sygdom og forebygge, at spredning.
1 .
Få influenzavaccine . Ifølge Mayo Clinic forbliver influenza vaccine den bedste satsning for at undgå influenza. Du kan vælge mellem et skud eller en næsespray , og de fleste mennesker over seks måneder gamle , kan få vaccinen . Skuddet er udviklet årligt af fabrikanterne efter CDC anbefalinger om , hvilke typer af influenza stammer de forventer vil cirkulere i den kommende influenzasæson , og når vaccinen er et godt match , CDC skønner det er 70 til 90 procent effektiv til at hjælpe forhindre influenza i raske voksne og børn .
2 .
Vask dine hænder grundigt og ofte , enten ved hjælp af sæbe og vand eller en alkohol-baseret hånd desinfektion produkt . Når du bruger vand og sæbe , skal du sørge skumme op på vasken i 20 sekunder og vask alle dele af din hånd . Påfør nok renser til at gøre dine hænder helt våd og gnid hænderne sammen i mindst 25 sekunder .

3 .
Afstå fra at røre din mund , øjne eller næse , da disse områder giver influenza virus en sti ind i din krop . Disse bevægelser kommer naturligt for de fleste mennesker så undgå dem kan helt sikkert tage nogle vil magten, men er det det værd , ifølge CDC , som hævder , at de er en vigtig måde bakterier spredes .
4 .
Boost dit immunforsvar . Hvis du fører en sund livsstil med passende hvile , moderat motion og en kost fuld af frugt og grøntsager , vil dit immunforsvar være i topform til at bekæmpe influenza . Katherine Tallmadge , de nationale talsmand for den amerikanske Diætetiske Association , anbefaler at få mest næringsstoffer fra din kost , men også tager en multivitamin " , så alle dine baser er dækket . "
5 .

Brug en luftfugter og næsespray at holde din næse fugtige . På en ABC News program , understregede Dr. Ken Haller , lektor i Pediatrics i St. Louis University , at befugtningsapparater kan mindske den tid, influenza partiklerne ophold luften , da fugtigheden i luften kan holde sig til influenza dråber og tvinge dem nedad . Fugtigere næse er også bedre i stand til at forsvare kroppen mod bakterier , der forårsager influenza .

gode råd og advarsler


 • Sørg hånden sanitizer indeholder mindst 60 procent alkohol da dette giver den bedste beskyttelse mod bakterier .
 • Hvis du fange influenza , er det vigtigt at blive hjemme fra arbejde eller skole for at undgå at sprede den til andre mennesker .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.