hvordan man kan helbrede forbrændinger på huden

Forbrændinger på huden kan behandles effektivt hjemme, hvis de er mindre, men større forbrændinger brug for øjeblikkelig lægehjælp . Ifølge Mayo Clinic , forbrændinger første grad-hvor kun det yderste lag af huden er beskadiget-og anden grad forbrændinger , der er mindre end tre inches i diameter kan behandles i hjemmet , så længe brænde er ikke placeret på hænder , fødder , lysken , ansigtet eller balder eller over en større samling. En anden grad brænde er karakteriseret ved skader på det andet lag af huden , dermis , og normalt indebærer en blisterpakning samt smerter og hævelse . Du kan effektivt behandle mindre forbrændinger hjemme i et par enkle trin , efterfulgt af ansøgninger aloe vera gel . Aloe vera blev fundet til at fremskynde inddrivelsen af brænde healing med et gennemsnit på otte og en halv dag i en gennemgang af undersøgelser udført på aloe og brænder offentliggjort i tidsskriftet " Burns " i september 2007 af Ratree Maenthaisong og et team af thailandske forskere . :

1 .
Placer brændte område af huden under rindende koldt vand i mindst fem minutter eller fylde en balje med koldt vand og neddyppes brændt området , alt efter hvad der er mere bekvemt .
2 .

Lad det afbrændte område tør eller let håndklæde tør det .
3 .
forsigtigt gælder aloe vera på den brændte område . Brug en rigelig mængde af gel og meget sagte gnid det ind i huden . Som aloe absorberer i huden , anvende mere . Gentag denne proces tre eller fire gange .
4 .
Lad aloe helt tør og dem wrap området med en gazebind . Må ikke ombryde bindet for stramt .

5 .
Undress brændingen og gentag aloe vera behandling op til tre gange om dagen for at fremskynde brænde helbredelse .
6 .
Tag smertestillende medicin , såsom aspirin , ved den anbefalede dosis til at behandle eventuelle ubehagelige fornemmelser .

gode råd og advarsler


 • Hvis du er i tvivl om , hvilken type brænder du har , så lad en læge gør diagnosen .
 • Enhver brænde , der ikke synes at have begyndt heling efter et par dage bør bringes til lægehjælp .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.