hvordan man kan stoppe med at bruge p- piller

Selv om de kan være en effektiv metode til prævention , er der visse tilfælde, hvor en kvinde ønsker at stoppe med at bruge prævention piller . Bivirkninger fra piller , til ønsket prøve en anden præventionsform eller blot et ønske om at blive gravid , er blot nogle af de mange grunde en kvinde kan ønske at stoppe med at bruge prævention piller . Desværre , nogle kvinder er i tvivl om den bedste måde at slippe fødsel-piller . Heldigvis , denne proces er enkel og kan gøres med blot et par skridt .

1
Bestem på forhånd, hvornår du ønsker at stoppe med at tage pillerne . I modsætning til hvad nogle mener , er tidspunktet for den måned du stoppe med at tage dem ikke virkelig gøre meget af en forskel fra et sundhedsmæssigt synspunkt , ifølge Mayo Clinic . Dog kan have en konkret dato planlagt på forhånd gøre det lettere at forberede dig mentalt .
to .

Beslut hvilken type prævention du vil bruge i stedet for piller . Selv hvis du ønsker at blive gravid , kan det være en god id¨¦ at bruge et ikke-hormonelt back up præventionsform , såsom kondomer eller sæddræbende , for et par måneder og udskyde aktivt forsøge at forestille indtil din menstruationscyklus er stabiliseret eller returneres til normal , ifølge Dr. Marjorie Greenfield , lektor i obstetrik og gynækologi ved Case School of Medicine og universitetshospitaler Cleveland , Ohio . Denne måde , vil det være meget nemmere at få en præcis forfaldsdatoen , når du gør blive gravide. Ligeledes , hvis du ikke ønsker at undfange et barn , bør du forskning andre fødsel-kontrol muligheder og være parat til at starte den nye fødsel-kontrol regime umiddelbart efter mangler den første pille for at undgå risikoen for et uheld at blive gravid .

3 .
Forbered menstruation . Ved at stoppe p-piller , vil du højst sandsynligt få din menstruation inden for en uge .
4 .
Hold styr på dine månedlige cyklus for de næste par måneder . Din cykler kan være en smule uregelmæssig for de næste par måneder , som din krop tilpasser sig ikke modtager den daglige hormoner længere .

gode råd og advarsler


 • Selv om det er acceptabelt at stoppe med at tage føde-piller på ethvert tidspunkt af måneden , færdigbehandling ud pakken kan være en mere økonomisk og enkle valg .
 • Husk, at så snart du glemmer en fødsel-kontrol pille , vil du ikke være beskyttet mod at undfange et barn , medmindre du bruger en anden præventionsform .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.