hvorfor folk bruger rugemødre ?

Med hjælp fra en omsorgsfuld kvinde , er mange forældre i stand til at få det barn, de har drømt om . Ved hjælp af en rugemor , en eller begge af den påtænkte forældrene kan være af biologisk relation til barnet . Disse er beregnet forældrene skal være økonomisk og følelsesmæssigt udstyret , mens en udvalgt kvinde nærer og fødsler deres barn i verden

Infertilitet


Infertilitet opstår, når et æg ikke kan pågribes og befrugtet af en sædcelle . Nogle årsager til barnløshed kan omfatte fedme , lavt sædtal , seksuelt overførte infektioner , livmoder tumorer og for tidlig overgangsalder

historie Abort


Mange kvinder er i stand til at blive gravid . dog de ofte mister deres ufødte barn for tidligt . Disse kvinder kan henvende sig til surrogacy at undgå yderligere fortvivlelse i at miste et barn .

Hysterektomi


Mange faktorer bidrager til fjernelse af livmoderen , herunder kræft , svulster , uterin skade og ukontrollabel blødning . Da der ikke er nogen livmoder , kan et barn ikke blive gennemført . Derfor er en surrogat er en mulighed for at have en baby , hvis en kvinde har haft en hysterektomi .

Alder


Nogle kvinder , der har nået en ældre gestationsalder , såsom deres midt 30'erne og frem, valgte surrogacy , fordi graviditet og sundhed af barnet bliver en højere risiko på nuværende tidspunkt. De kan også finde det vanskeligt at forestille sig eller bære et barn til udtryk .

par af samme køn

Bøsser og lesbisk par søger rugemødre for at opfylde ønsket om at blive forældre . Ved at gøre dette , i hvert fald én af de forudsatte forældrene kan have en biologisk forbindelse til barnet ved at give enten æg eller sædcelle .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.