insulinresistens & progressiv nærsynethed hos børn

Insulin er et hormon , der får cellerne til at optage glukose i blodet . Nærsynethed ( også kendt som nærsynethed ) har en anslået 20 procent prævalens i USA . Der har været en sammenhæng foreslået mellem insulinresistens og nærsynethed hos børn

Nærsynethed


Nærsynethed normalt opstår, når øjeæblet er lidt længere end normalt. Som et resultat lysstråler fokus på et punkt foran nethinden , der forårsager nærsynethed . Der er to typer af nærsynethed , ungdoms debut og voksne debut .

insulinresistens


Når de frivillige muskel i vores kroppe , skeletmuskulatur , ikke tager glukose ud af blodet denne kaldes insulinresistens. Jobbet af insulin er at fremme denne samling af glucose. Insulinresistens sker mest i skeletmuskulaturen , men også i leveren og fedtvævet

Sammenhængen mellem Nærsynethed og Blood Sugar


Kost højt indhold af sukker , som fører til højere blodsukker , som er fremstillet ændringer fører til en nærsynet tilstand i lab rotter og kaniner . Undersøgelser har også vist nærsynet patienter har flere huller i tænderne ( som er forårsaget af overskydende sukker ) end ikke-nærsynet patienter .

insulinresistens i Børn og Nærsynethed


nærsynet børn har en større body mass index end ikke-nærsynet børn . Børn i gennemsnit har en høj sukker kostvaner, der kan føre til insulinresistens og fedme . Undersøgelser har også vist, at stivelse kan forårsage uregelmæssige udvikling af øjeæblet , der fører til nærsynethed .

Tips

Har børn undgå en høj sukker diæt, især overdreven slik forbrug og sodavand . De fleste sodavand indeholder høje fructose corn syrup , som i sin sædvanlige form fremkalder en høj insulin respons forårsager celler til at blive mere resistente over for insulin .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.