kan impotens forårsaget af rygning skal vendes ?

For mænd , er en af de mest alarmerende risikoen ved rygning impotens . Hvis du har svært ved at holde op med at ryge for andre grunde , saltning eller undgå impotens kan være grunden til du har brug for at stoppe :

Hvordan virker Rygning årsag Impotens


Ifølge Ahealthymecom , forbindelsen mellem rygning og afmagt er det faktum , at nikotin får din blodkarrene til at snøre stramt , begrænser strømmen af blod til din penis .

Virkningerne af Impotens


Impotens er en negativ virkning ikke kun på dit sexliv , men din selvtillid , og eventuelt din partners følelser om dig .

Kan Afslutning Cure Impotens ?


Medical News dag rapporter om, at holde op med at ryge kan eliminere risikoen for impotens forårsaget af rygning . Men hvis du uigenkaldeligt har skadet Deres blodkar , kan du stadig opleve nogle problemer med erektion .

Sådan Afslut


Din læge kan ordinere medicin til at hjælpe med ophør og impotens . Du kan også prøve andre behandlingsformer såsom hypnose , akupunktur eller akupressur .

Hvornår skal kontakte din læge

Hvis du ikke kan få en erektion , bør du kontakte din læge så hurtigt som muligt for en fuldstændig fysisk undersøgelse .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.