kvalifikationer for at være et æg donor

Donere dine æg til en person , der ikke kan forestille sig selv er en fantastisk og generøs gave , men der er nogle kvalifikationer og fakta til at overveje , før man kan betragtes som en støtteberettiget donor

Funktion


Becoming et æg donor kræver møde vis alder og fysisk retningslinjer . Typisk donorer i alderen 21 til 35 . Donorerne skal være myndig for at underskrive kontrakter , men kan de ikke være ældre end 35 for at sikre et godt udbud af æg .

Kvalifikationer


Det vigtigste kvalifikationer for donorer synes at være den samme over hele linjen . Du skal være normal vægt , ikkeryger , ingen historie af infertilitet , ingen store sundhedsmæssige bekymringer eller genetiske problemer , og ingen straffedomme . For det meste er de vigtigste krav , at du er en stand- up borger med en ren sundhedsattest .

funktioner


Visse programmer , dog gøre fastsætte deres egne regler . For eksempel har ProLiviti et sæt regler , der kræver donorer , der skal i alderen 20 og 30 og har en high school uddannelse . Potentielle donorer kan ikke være på offentlig bistand , er blevet dømt for en forbrydelse eller vedtages. Andre programmer kan kræve en universitetsuddannelse , visse lør scorer eller andre strenge kvalifikationer afhængigt af deres klients demografiske .

Typer


Mange lægebesøg er påkrævet , når du beslutter dig for at blive donor . Screeninger som en fysisk , gynækologisk eksamen , en medicinsk og slægtshistorie , blod -og urinprøver , og en psykologisk evaluering vil finde sted under besøgene . Før du er screenet , vil programmet repræsentant tale med dig om dine rettigheder og pligter .

Advarsel

Visse betingelser kan forhindre en kvinde fra at donere , uanset om hun opfylder alder og fysiske kriterier . Disse omfatter alvorlige psykiske lidelser , stof-eller alkoholmisbrug , brug af psykoaktive medikamenter , en ustabil ægteskab eller forhold og en historie for fysisk eller seksuelt misbrug uden at modtage professionel behandling , samt at det er mentalt ude af stand til at forstå eller deltager i processen .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.