kvantitativ hCG vs kvalitative

Niveauer af hormonet hCG , humant choriongonadotropin , klatre under graviditet . Det kan vurderes ved hjælp af blodprøver sendes til et laboratorium . hCG tests kan være enten kvalitative eller kvantitative afhængig af formålet med prøven :

hCG i kroppen


Under graviditet , moderkagen producerer hCG som metabolizes ind i en mors blodbanen . hCG er også til stede i ubetydelige niveauer i kvinder, der ikke er gravid-det er forårsaget af hypofysen .

kvalitative tests


En kvalitativ hCG blodprøve giver en simpel " ja eller nej " svar . Blodserum er blandet med en speciel enzym , der forårsager en farveændring i reagensglasset , når graviditeten er indtruffet .

kvantitative test


Kvantitative hCG tests måler specifikke niveau i mIU /ml ( milli-internationale enheder per milliliter ) , af hCG i blodet .

Kvalitative Test brug


En kvalitativ test kan gives for at bekræfte graviditet . De er også givet for at sikre en kvinde er ikke gravid, før du begynder potentielt skadelige medicinske behandlinger eller operationer .

Kvantitative Test brug

Kvinder , der har haft aborter eller ektopiske graviditeter kan gives ugentligt kvantitative blodprøver for at sikre, at graviditeten er helt løst . Kvantitative test er også tidligt i graviditeten til at bestemme levedygtighed, idet anembryonic ( ødelagt ægcelle ) graviditeter og ectopics producere lavere hCG .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.