når at se en læge for smerter i knæet

Walking er en naturlig del af livet . Hvis du ikke er begrænset til en seng eller en kørestol , det er noget du gør hver dag . Når du har smerter i knæet , men du hurtigt lære at ikke tage smerte-fri gå for givet . Nogle smerter i knæet kan være forårsaget af stødpletter fra at støde imod noget , der kunne føre til en mild skrabe . Nogle smerter er dog mere alvorlig og bør vurderes af en læge for at afgøre, om du har et alvorligt medicinsk problem

Slibe Smerter


Hvis du oplever slibning smerter , når du er til fods , skal du kontakte din læge . Det er slibning smerte , hvis du føler dig knoglerne i knæet slibning mod hinanden med hvert skridt du tager . Smerten kan være et tegn på flere ting , såsom chondromalacia patella-lempelse af brusken-eller menisk rive , som er en rip i brusk fra knæet . Begge disse kan behandles af læger , men hvis venstre ubehandlet kan føre til dårligere kvæstelser .

Ustabilitet


ustabilitet i knæet , e. g. knæet uddele uden varsel i løbet af rutinemæssig aktivitet , er et tegn på , at du skal se en læge . Hvis du kombinerer ustabilitet med stærke smerter , kan det være et tegn på at du har en sene skade . Der er tre hovedtyper af seneskader , de har indflydelse på forreste korsbånd , bagerste korsbånd eller mediale sideledbånd , bedre kendt som ACL , PCL eller MCL skader , hhv . Disse sandsynligvis vil kræve operation for at fastsætte , men de kan behandles .

Infektion


Hvis knæet og området omkring det bliver hævede og varme at røre ved , eller hvis huden bliver rød og irriteret , det er en tegn på , at du skal søge akut lægehjælp , fordi du kan have en fælles infektion . Infektioner kan spredes hurtigt , og hvis venstre ubehandlet kan føre til en score på problemer , herunder amputation og død . En infektion kan behandles nemt med antibiotika og bør ikke ignoreres . En infektion kan betyde, at du har en underliggende problemstilling inden dit knæ , herunder eventuelt en fraktur , der er årsag andre symptomer .

Tips


Hvis du kender årsagen til dit knæ smerter er fra et blåt mærke eller et bump , behandle det med en over -the-counter anti-inflammatoriske og suppleanter koldt og varmt komprimerer til at lindre smerter og hævelse .

Som med alle medicinske spørgsmål , hvis du har spørgsmål eller bekymringer om en alvorlig skade eller dvælende smerter , bør du kontakte din læge med det samme.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.