om overgangsalderen blødning blodansamling

Under menstruationsblødning , oplever mange kvinder små og mellemstore blodpropper . Disse er helt normalt og ikke grund til alarm . Men når en kvinde går gennem eller er færdig med overgangsalderen , kan blodpropper være et symptom på alvorlige ændringer , og er grund til at søge bistand fra en erfaren gynækolog . Størkne er kroppens måde at kontrollere blødning og menstruation forekomme blodpropper oftest , når en kvinde bruger en tampon eller anden metode til at blokere blod fra umiddelbart nå ydersiden af kroppen .

Normal Blodpropper


De fleste kvinder oplever nogle størkning som en del af deres regelmæssige normal menstruationscyklus . Ifølge Dr. Robert Albee , er dette ikke anledning til alarm , og kan opstå, hvis nogle metode til at blokere for blod fra spændende kroppen har fundet sted . Generelt , jo lysere røde blod er, når den kommer ud af kroppen, mere umiddelbare blødningen er-lys rød betyder , at blodet er udgydelse lige nu og mørkere , sortere betyder , at blodet størknet i en blodprop , før virksomheden forlod kroppen .

Perimenopause


Ifølge Albee , selv om overgangsalderen ofte omtales som en proces , at en kvinde går igennem , er den korrekte terminologi er , at en kvinde går igennem perimenopause før hun træder overgangsalderen. Med andre ord , ankommer en kvinde på overgangsalderen , da hun helt stopper der perioder, men hun går gennem perimenopause mellem at have regelmæssige perioder og stop helt . Blodpropper , der danner under perimenopause er meget almindelige og er som regel svarer til dem, der dannes i løbet af en normal menstruationscyklus .

Uterin ændringer


En af de bekymringer , der kan blive rejst i løbet perimenopausale år er ændringer i livmoderen . Et af symptomerne på uterus ændringer kan være en stigning i mængden eller længden af den periode , hvor forekomme blodpropper . Albee tyder på, at livmoderen ændringer kan omfatte udvikling af fibromer , polypper eller udvidelse af livmoderen . Fibromer er godartede vækster inde i livmoderen og er meget almindelige . Polypper er vækster inde i livmoderen og kan obstruktiv og forårsage pooling inde i livmoderen hvilket resulterer i en blodprop . Udvidelsen af livmoderen kan forekomme med flere graviditeter og resultere i øget ophobning af blod inde i livmoderen .

Endometriose


Ifølge Albee , omkring 30 procent til 40 procent af kvinderne , der har endometriose erfaring unormal blødning og udvikling af unormal blodpropper . Det kan være resultatet af endometriosevævet udvikle sig til en blokering i æggelederne , som så fører til unormal blødning . Selv om det ikke er livstruende , kan det være en gene for mange kvinder og blodpropper opstår ofte mellem perioder .

hormonerstatningsterapi

Hormonsubstitutionsbehandling (HRT ) er meget almindeligt for kortsigtet lindring af perimenopausale symptomer . Ifølge den Merck Manualer Online Medical Library , kan kvinder, der gennemgår hormonbehandling oplever livmoderen blodpropper som følge af ændringerne i deres hormon balancer . Ofte er det nødvendigt at justere doseringen af HRT medicin for at undgå livmoderen blodpropper . En af risiciene i forbindelse med HRT er mulighederne for udvikling af pulmonal blodpropper og blodpropper i øjnene .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.