overgangsalderen & gi problemer

Hvis du er midt i overgangsalderen og opdager, at din mave så er urolig som din temperatur , du er ikke alene . Gastrointestinal ( GI ) problemer er almindelige hos kvinder går gennem en ændring af livets

Symptomer


Nogle af de problemer, du kan have omfatte øget kvalme , tarmkramper , gas , oppustethed , forstoppelse , diarré og følelsen af, at du skal have en tarm bevægelse blot for at opdage , at du ikke gør. Disse symptomer kan forekomme selvstændigt eller sammen . Du kan også opdage, at fødevarer, du elsker , såsom kaffe , give problemer

primære årsager til GI Trouble


Hormoner-. samme syndere i hedeture , kuldegysninger og hovedpine i forbindelse med overgangsalderen-har også ansvaret for ændringer i din fordøjelseskanalen i peri-overgangsalderen og overgangsalderen . Kortisol, som hjælper kroppen med at regulere stress , og det kvindelige hormon østrogen arbejde sammen for at holde kroppen i balance . Når østrogen falder i overgangsalderen , cortisol stiger , stigende stressniveau , og at til gengæld får fordøjelsen til at fremskynde eller sinke .

sekundære årsager til GI Trouble


Mens hormoner er stjernerne i showet , den sekundære karakterer-og dem over , som kvinder har en vis kontrol-også bidrage til fordøjelses problemer i overgangsalderen . Visse medikamenter , en mangel på fiber , en kost højt i forarbejdede fødevarer , ryge og drikke alkohol også bidrage til fordøjelses problemer . Disse kombineret med de ændringer i hormonerne kan skabe ravage på en kvindes mave .

Behandlinger


De behandlinger for fordøjelsessystemet problemer er ikke specifikke for overgangsalderen , med undtagelse af valget hormonsubstitutionsbehandling , som kan genskabe balancen i hormonerne . Hvis en kvinde vælger ikke at bruge HRT , den mest effektive behandling af mave problemer er en kombination af livsstilsændringer og nogle medikamenter . Drik masser af vand , få fiber i din kost ( frugt og grøntsager er bedst , men over -the-counter præparater fungerer godt , også ) , slappe af med meditation og yoga og spise regelmæssigt i løbet af dagen . Du kan også opdage, at fødevarer, du engang elskede ikke længere tolereres . Skære ned på de pågældende fødevarer vil hjælpe maven ro . Holde en fødevare tidsskrift for udløser fødevarer kan også være meget nyttig.

søge yderligere Attention

Hvis dit fordøjelsessystem problemer forstyrrer din dagligdag eller slet ikke afløses af ændringer i livsstil og kost , er det vigtigt at besøge en læge for en eksamen . Tarm problemer , især følelsen af, at du ikke helt kan evakuere tarmen , kan være et symptom på en mere alvorlig sygdom .

To gange Relief

Antacida kan være nyttigt at berolige en sur mave og tilbyder kvinder en dosis af calcium på et tidspunkt , hvor osteoporose er en bekymring .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.