retsmidler for høfeber fra bi pollen

Høfeber gør sin lidende føle sig helt elendigt . Med snuffly næse og kløende og rindende øjne , kan det gøre du føler som om du ikke kan trække vejret og har en fuzzy kat sidder på dit ansigt . Forskere har arbejdet i årtier at bruge bi pollen til at hjælpe mennesker , der lider af visse medicinske problemer , herunder høfeber , den teori er , at pollen langsomt øger immunitet til de traditionelle høfeber allergener . Bi pollen indsamles af fælder placeret ved åbningen af bistader og derefter forarbejdes til kapsler og granulat til at blive indtaget .

Kosttilskud


Køb bi pollen i form af et vitamin supplement . Ved at tage to kapsler hver dag , vil din krop få fordelene ved bi pollen , hvilket vil bidrage til at reducere symptomerne på høfeber efter et par dage . Tillæggene indeholder en masse af de elementer er nødvendige for at holde kroppen niveauer stabilt og kan hjælpe befri dig af nogle af symptomerne på din høfeber .

Kaffe og Te


Køb granuleret bi pollen fra de fleste helseforretninger . Placer den i din kaffekande med grunde og brygge det ind i din kaffe eller te . Bi pollen ikke har en meget behagelig smag , og det er ikke noget, folk ønsker at tage på egen hånd . At tage et par teskefulde i din drik hver dag vil over tid modvirke symptomerne på din høfeber .

Smoothie


En smoothie er en fantastisk måde at få dine bi pollen hver dag uden at skulle indtage det af sig selv . Bland nogle knust is , appelsin juice , yoghurt , en halv banan og 2 tsk . af bi pollen . Blend det løgnehistorie , indtil den er glat og der vil ikke være nogen rest smagen af bi pollen , men du vil beholde alle de naturlige godhed , den indeholder . Bi pollen granulat kan købes fra en lokal bi brugeren eller din lokale helsekostforretning .

Tips


Under bi pollen ud over en multivitamin og undgå at røre dit ansigt og øjne under tunge høfeber gange vil reducere dine symptomer meget . Som med enhver medicinsk problem , ikke begynde at tage bi pollen i nogen form , indtil du har hørt din medicinske professionelle .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.