smertelindring i kræftbehandling

Kræft angreb forskellige dele af kroppen . Ud over kræft selv er meget smertefuld , en tendens behandling metoder, der skal smertefulde i deres egen ret . Det er svært nok at klare de fysiske strabadser , at kræft giver dig sammen med de følelsesmæssige smerter, du og din familie går igennem. Der er ingen grund til at være i konstant smerte , og du kan tage flere skridt til at lindre nogle ( hvis ikke alle ) af de smerter

Marijuana


Marijuana er ulovligt i alle stater , medmindre ordineret af en læge , med kun nogle stater tillader brugen af medicinsk marihuana . Marijuana , når røget i en bong , pibe eller rullet ind i en fælles , kan give øjeblikkelig smertelindring , der vil vare i flere timer . Nogle undersøgelser tyder på , at THC i hash hjælper følelsesløs smerten sensorer i kroppen og kan hjælpe med at lindre kvalme og opkastning . Marihuana kan være smuldret og sat i forskellige fødevarer for at hjælpe med smertelindring , men det tager længere tid at indtage i systemet

Morfin


Morfin er en stærk smertestillende , det numbs smerte receptorer og giver patienten til at slappe af og sove , hvilket giver meget tiltrængt hvile . Morfin findes i flere forskellige former, som alle skal have tilladelse og tilsyn af en læge . Morfin kan administreres ved direkte indsprøjtning , gennem en central linje , eller i form af en patch . Plasteret er den mest effektive i et hjemligt miljø for at mindske smerten og lade kroppen til at slappe af . Morfin er vanedannende , dog, og skal administreres forsigtigt for at undgå at blive afhængig .

vitamintilskud


Nogle vitamintilskud kan være nyttigt medvirke til at reducere smerter anlagt den af kræft . Under en multivitamin højt indhold af vitaminer C og E kan bidrage til at mindske smerter . Tilføjelse kosttilskud som melatonin og grøn-te ekstrakt sammen med multivitamin kan bidrage til at mindske smerter uden at skulle indtage alle de skrappe kemikalier , at nogle narkotika er lavet af .

Akupunktur


Hvis du ikke får nødhjælp fra andre metoder Overveje akupunktur , en gammel teknik med store nåle , der anvendes til at stimulere nerve centre at bidrage til at mindske spændinger og smerter . Akupunktur har eksisteret i århundreder og har hjulpet med muskel -og nervesmerter , som kræftpatienter ofte lider under. Opsøge en lokal akupunktør og give flere sessioner en prøve kan have en forbløffende smertereduktion effekt .

Tips

Det kan tage flere smertelindring strategier til at reducere dine smerter betydeligt . Husk , at uanset din politiske overbevisning , marihuana er ulovligt på føderalt niveau , og du kan stå over for fængsel tid , hvis der er fanget i besiddelse uden recept fra en læge . Du bør ikke forsøge at ændre din smertebehandling uden først at konsultere din læge professionel.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.