typer af calcium mobilisering

Calcium er en metallisk grundstof findes i levende væv og celler . Det spiller en vigtig rolle i celle funktioner og støtter skelet strukturer i kroppen. Dette materiale er mobiliseret i hele kroppen på regelmæssig basis ved hjælp af hormonal sekreter , der reagerer på biokemisk udsving inden cellen og knogler

Identifikation


Calcium mobilisering systemer er fysiologiske processer til formål at opretholde calcium niveauer i blodet og give nødvendige forsyninger til knogle stofskifte processer . Kroppen lagrer 99 procent af sin calcium materialer inden for skeletstrukturer , med den anden procent bor i cytoplasmaet og ekstracellulære materialer . Skeletsystemet fungerer som en lagerområde for calcium , og hjælper med at opretholde et normalt niveau i hele kroppen . Parathryoid hormon , calcitonin og calcitriol er hormoner er ansvarlige for regulering af calcium i kroppen .

Funktion


Calcium ioner spiller en væsentlig rolle i normal cellefunktion . Ioner ladede molekyler at arbejdet med at tiltrække andre nødvendige molekyler i en celle stofskifte proces . Fosfor , i form af fosfat -ioner , arbejde sammen med calcium i reguleringen af kroppens biokemi . Knoglebygning , neuron -funktion , kirtel sekreter , muskel indgåelse af kontrakter, og blodpropper er alle afhængige af kroppens evne til at opretholde normale calcium . Cellemembran strukturer og knogle stofskifte processer er også afhængige af den igangværende regulering af disse ion niveauer .

parathyreoideahormon


Cytoplasmaet materiale i celler opretholder et bestemt niveau af calcium ioner på alle tidspunkter. Når disse niveauer skift , er hormoner udskilles af parathryoid i et forsøg på at genskabe ion balance . Den parathyroidea også nøje regulerer koncentrationen af calciumioner i ekstracellulære materialer . Ekstracellulære materialer består af kulhydrat og protein materialer , der understøtter omgivende celle processer . I realiteten er der behov for calcium forsyninger mobiliseres fra kroppens knogler og sendes til andre områder af kroppen efter behov .

Calcitron


Skjoldbruskkirtlen er en anden regulator af calcium i kroppen . Når ion niveauerne overstiger kroppens behov, skjoldbruskkirtel udskiller et hormon kaldet calcitron . Calcitron sekreter forhindre knoglerne i at frigive calcium forsyninger ind i blodbanen . Når dette sker , knogle strukturer er i stand til at bruge disse materialer til reparation og vedligeholdelse . Når cellen er lav , er knogle calcium reabsorberes fra knogler og mobiliserede ind i blodbanen . I realiteten er knoglerne i en konstant tilstand af at bryde ned og bygge op strukturelle materialer som reaktion på kroppens behov.

Calcitriol

Calcitriol er produceret af kroppen fra de fødevarer , der udgør en persons kostindtag, og er også fremstillet af hudens celler gennem sollys absorption . Det primære rolle er at øge mængden af calcium, der absorberes i fordøjelsesprocessen . Når det er absorberet , calcium kommer ind i blodbanen og enten anvendes indenfor cellulære processer , eller deponeres i knoglen strukturer for oplagring formål . Når fordøjelsen ikke er tilstrækkelige til at absorbere indgående calcium materialer , dens dirigeres til nyrerne og i sidste ende udskilles .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.