virkningerne af videospil på børn

Videospil er en populær form for underholdning blandt børn , hvilket rejser spørgsmål om, hvordan medie påvirker dem . Mange bekymringer fokus på videospil ' ofte voldeligt indhold , samt hvordan et videospil , kan både positivt og negativt påvirker et barns hjerne

Historie


Da de første hjemmevideo spillekonsol kommercielt debuterede i 1972 , har videospil vokset i popularitet . Navnlig har succesfulde produkter fra Atari og Nintendo lavet video spilkonsoller en grundpille i mange husholdninger .

Positive


Det Kreative Undervisning Site foreslås en række fordele ved at spille videospil . Simulering, eventyr og rollespil ofte kræver hjælp logik og problemløsning færdigheder til at forhånd i et spil , og dermed tvinge spillerne til at udnytte disse færdigheder .

Ekskluderede


Fordi mange spil kræver en spiller at spille alene , børn kan blive isoleret og bruge mere tid på at spille spil end at gøre andre aktiviteter , herunder hjemmearbejde og socialisering . Videospil kan aflede en elevs opmærksomhed på det punkt, hvor kvaliteter er negativt påvirket .

Vold


Voldelige videospil i særdeleshed er en kilde til uenighed , da spillerne ofte bliver belønnet for at påføre skade i spillet , hvilket førte til en debat om , hvorvidt spille disse spil resulterer i voldelige adfærd . Mens mange hævder , at beviser er inkonsekvent , Craig A. Anderson , skriver for American Psychological Association , hævder , at videospil vold øger aggression i spillerne .

Begrænsninger i Vold Debat

Anderson erkender , at der ikke er nok undersøgelser , der viser de langsigtede virkninger af videospil vold for at gøre sådanne krav afgørende .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.