hvordan man kan afgøre, om dit barn er klar til kontaktlinse

Som en forælder , en bedsteforælder , og en high school medarbejder , ofte ser jeg børn , der nægter at bære deres briller . Deres udseende , mens briller er den mest almindelige årsag . Nogle gange er det fordi de bare ikke er vant til brug for briller , og de glemmer at bringe deres dem sammen . Uanset grunden , hvis dit barn nægter at bære briller , kan kontaktlinser være en tilfredsstillende løsning . ? Men hvordan kan du beslutte, om dit barn er klar til kontaktlinser
1 .
Det første skridt er at drøfte dette problem med dit barns øjne læge for at se, om de føler, at kontaktlinser er passende for dit barn . De vil vide , hvad linse , hvis nogen , der passer til dit barns bestemt vision problem , og hvis de føler, at dit barn er gammelt nok og modne nok til kontaktlinser .
2 .
andet spørgsmål, du bliver nødt til at diskutere med din øjenlæge er udgifterne til kontaktlinser i stedet for briller . Kontaktlinser kommer til at koste mere , og hvis du beslutter dig om daglig bruger kontaktlinser , kan forskellen i omkostningerne være betydelige . Desuden kan du købe kontakt løsninger og øjendråber . Er det en udgift , som du er i stand til at håndtere ?

3 .
En ting at overveje, når du gør afgørelsen er barnets selvværd . Børn , der bruger kontaktlinser tendens til at føle sig bedre om sig selv end børn , der bruger briller . Men hvis prisen er uoverkommelig , så prøv at købe de mest stilfulde briller muligt .
4 .
Et andet element at overveje, er dit barns alder og modenhed . Børn helt ned til 8 år gamle (og undertiden yngre ) kan med held bruge kontaktlinser , hvis de er gamle nok til at holde dem rene , indsætte dem blidt , og håndtere dem efter deres læges anvisninger . Sommetider piger er klar hurtigere end drenge , simpelthen fordi deres finmotorik udvikles i en yngre alder . Men du og din læge kender din særlige barn bedst .
5 .

Endelig skal barnet virkelig ønsker at bære kontaktlinser , og være villig til at være forsigtig med dem . Daglige slid linser er ofte den mest praktiske for små børn , fordi de er smidt væk i slutningen af hver dag . Hvis de mister en , du normalt har en udskiftning handy . Men de er ikke tilgængelige for alle problemer med synet . Igen , vil dit øje læge er nødt til at foretage den endelige afgørelse vedrørende den type af linser , der er bedst for dit barn .
6 .
at læse mere om sundhedsspørgsmål for børn og teenagere , klik på en titel anført i Resource sektion i slutningen af denne artikel .

gode råd og advarsler


 • Tal med din læge for at se , om dit barn er klar til kontaktlinser
 • Sammen beslutte, om dit barn er gammel nok og modne nok
 • afgøre, om de er parate til at håndtere linserne korrekt
 • Vær sikker på , at dit barn virkelig ønsker at bruge kontaktlinser
 • Advarsel : Hvis kontaktlinser er ikke håndteres korrekt, kan alvorlige øjenproblemer forekomme. Hvis du har mistanke om at der er et problem med dit barns øjne , se deres læge umiddelbarely !

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.