hvordan man kan fortælle en ven hendes barn kan have austim

Det er ofte meget svært at fortælle en ven Deres bekymringer om sit barn muligvis har autisme , især hvis de er i fornægtelse . Frygten for at forstyrre hende , eller værre ophidser hende , er meget reel . Og hvis du skat din venskab så er det meget vanskeligere at åbne hendes øjne for muligheden af et problem med sit barn . Dog skal bekymring for barnet have forrang , så barnet kan få den hjælp , han /hun har brug for . Tidlig opsporing og intervention har været mest effektive til behandling af autisme hos småbørn . Jo før du fortæller din ven , jo hurtigere hjælp kommer til barnet . Disse skridt vil hjælpe dig åbne emnet for autisme med din ven , og forhåbentlig få barnet støtte, han /hun har brug for :

1 .
Test farvande med din ven og se hendes reaktion . Sørg for at du er alene med hende , når du kommentere på hendes barns adfærd . Sig noget lignende, " Andy har så smukke øjne , men han ser ikke på mig meget ofte . " Prøv dette et par gange mere . Forhåbentlig vil dette være det omfang af din nudging og din ven vil tage initiativ til mindst se på autisme tegn hos børn .
2 .

Hvis din nudging ikke virker , så en lidt mere direkte . Sige, at du har set på tv , at autisme tegn inkluderer minimal øjenkontakt , lav til ikke-eksisterende verbal kommunikation , særegne adfærd såsom kø hans legetøjsbiler eller blokke , adfærd, du har set i hendes barn . Din ven kan overrumplet af din Ligefremhed , men understreger, at hende, at din bekymring for hende udvider til hendes barn, og at du mener hendes barn har brug for hjælp .
3 .
Fortæl hende at du ikke er en professionel og at en af de personer , der kan fortælle om der er nogen problemer med sit barns udvikling er en udviklingsmæssig børnelæge . Fortæl hende , at en vurdering ikke vil gøre ondt nogen , og at hvis resultaterne er negative , vil du alle være glæde over nyheden , men hvis resultaterne bekræfter din mistanke så tjenester og behandling er nødt til at begynde så hurtigt som muligt .

4 .
Vær den støttende ven , du har altid været , hvis resultater bekræfter din vens barn har autisme . Hendes familie vil navigere en ny og ofte gange svært verden , men takket være din blide , men fast nudging hendes barn vil blive givet et forspring , end hvis du har forladt emnet alene .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.