hvordan man kan leve forbi din 90 ’s

Hvis der er én ting menneskelige art har kæmpet med fra begyndelsen af tid , er det hvordan man kan opretholde vores ungdom . Vores ultimative mål er blevet forlænge livskvalitet så længe som muligt . Kulturer har prøvet urter , potions , kampsport , yoga , vitaminer , vin , og listen fortsætter . Den gode ting er, at vi har generationer af trial and error til at hjælpe os med at afgøre , hvad livsstil for at vælge for at forlænge vores eget liv :

1 .
Der har været et team af forskere laver undersøgelserne af, hvad de kalder " blå zoner " rundt omkring i verden . Disse zoner er der, hvor de har den højeste andel af mennesker, der lever i deres 100 's ! De undersøgte alle aspekter af deres liv til at lokalisere de vigtigste ting, de mener hjælper os til at leve længere . Pretty spændende nyheder ! Det første indlysende skridt er kost . Et par store ligheder mellem disse blå zoner er den friske mad. I mange af disse områder , fandt de gartnere ! Går tilbage til friske og organiske synes at have en stor indvirkning på vores levetid . Omega 3 ( fisk ) , let kød , olivenolie , hvidløg og vin ( mindst to gange dagligt briller) er alle meget vigtige ingredienser til din daglige kost . Alt dette har at gøre med den daglige antioxidanter du fodrer din krop . Meget enkel, hvis du spørger mig . Glem ikke at drikke masser af vand til toppen det ud !
2 .

naturligvis den, vi hører hele tiden . . . motion ! Det er naturligvis vigtigt, fordi det holder blodet bevæger sig og vigtige næringsstoffer på de steder , hvor de er nødvendige. Den gode nyhed er , at du ikke behøver at blive en maratonløber til at udføre dette trin . I " blå zoner " folk fik deres excersise gå fra sted til sted i stedet for at køre bil eller havearbejde /picking ukrudt . En god idé er at kombinere trin et og trin to . . . starte din egen have (hvis du har en gård ) . Noget virker , så længe du får dit blod flytter hver dag! Må ikke være en sofa kartoffel og skridt væk fra den virkelighed shows! Den anden fordel er afslapning , du opnå gennem motion og følelsen af ro , du får fra tid alene . Disse er meget vigtige for din daglige rutine .
3 .
Endelig fandt de familien og lykke til at spille en stor rolle i levetiden . Folk har brug for at komme tilbage til en mere enkel tilværelse. Et fyldt med mindre væsentlig betydning og mere tid henrettet familieaktiviteter . I stedet for at arbejde ekstra timer på arbejdet , skåret noget ud og gå i parken med børnene . Nyd livet i stedet for at understrege om hver eneste lille ting . Du kan ikke tage penge med dig . Det er noget uhørt i alle de " blå zoner " i verden . De mennesker nyder hinanden og værdsætter hvert eneste øjeblik af menneskelig interaktion . Det er et sundt liv . Venligst nyde mine links til yderligere oplysninger om dette emne . Jeg fandt nogle meget interessante artikler og nyttige værktøjer til at hjælpe dig på din rejse . Live Long !


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.