hvordan man kan mindske risikoen for ADHD med sund ernæring under graviditet

Attention Deficit Hyperactivity Disorder påvirker 3 til 5 procent af alle amerikanske børn . Årsagen til ADHD er ukendt , men nyere forskning udført af Dr. Wolff Schlotz indikerer at der kan være en direkte sammenhæng mellem udviklingen af ADHD og moderens ernæring . Undersøgelsen støtter hypotesen om , at moderens ernæring direkte påvirker udviklingen af et barn , herunder mulighederne for adfærdsmæssige problemer . Lave niveauer af folsyre i en gravid kvinde har været knyttet til udviklingen af ADHD hos børn syv til ni år . Undersøgelsen, som vil blive offentliggjort i " The Journal of Child Psychology og Psykiatri " , fandt også , at kvinder med lavt indhold af folat fødte børn med mindre hoveder , hvilket indikerer hæmmet hjernens vækst i løbet af drægtigheden .

Sund ernæring og særligt sundt niveau af folsyre under graviditet er afgørende for en sund udvikling af nervesystemet hos børn . Ifølge Dr. Schlotz , kan , kan en tilstrækkelig grad af folater mindske risikoen for et barn at udvikle ADHD . Folat mangler er blevet knyttet til en række af neuralrørsdefekter ( NTD ), herunder rygmarvsbrok , samt en række andre fødselsdefekter . Med tilstrækkelige mængder af dette B -vitamin , er, at risikoen for et barn født med en NTD er reduceret med 70 %
1 .
Tag folat kosttilskud før at blive gravid. Det neurale rør er helt udviklet inden for den første måned af drægtigheden , før de fleste kvinder indse, at de er gravide . Folat er den naturlige form af dette vitamin , i tillæg form er det ringe folinsyre .
2 .

Tag folat supplerer hele graviditeten . Det er yderst vigtigt at bevare et passende niveau af folsyre i de første tre måneder. De fleste undersøgelser anbefaler 400-500 mikrogram folinsyre dagligt . men hvis der er en arvelig NTDS højere doser kan være ordineret af din fødselslæge
3
Spis fødevarer, der indeholder folinsyre . Asparges , klid flager , broccoli , kikærter ( Garbanzo bønner ) , linser , spinat og andre bladgrøntsager grønne grøntsager er fremragende kilder og bør indgå i din kost . Appelsiner , jordbær og cantaloupes indeholder også folat , men ikke så meget som grøntsager på denne liste . Det er vigtigt at bemærke , at madlavning og opbevaring metoder kan påvirke indholdet af folat i levnedsmidler . En anden overvejelse , intet har at gøre ADHD , men vigtig , især under graviditet , er sikkerheden af de friske fødevarer , du spiser . Vask grundigt alle grøntsager og frugter til at fjerne pesticider , bakterier og andre giftstoffer , der kan forårsage sygdom . ( Se artiklen links under Resources nedenfor : " Sådan skal vaskes og Forbered Frugt og Grøntsager Fjerne pesticidrester "," Sådan køber du den sikreste ikke-økologiske produkter " , " Sådan Beskyt din have Grøntsager fra E. Coli og Salmonella " . )


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.