hvordan man kan overvinde overaktiv blære på din egen

Overaktiv blære kan påføre alvorlige begrænsninger om alle aspekter af dit liv . For eksempel , tager en lang køretur ikke længere en mulighed , medmindre der er rigelig offentlige toiletter langs vejen . Hvert minut af dit liv er dikteret af den pludselige stort behov for at finde et toilet eller lide den pinlige konsekvenser . En kvinde med overaktiv blære ved , hvor enhver offentlig toilet er i alle butikker , kontorbygning og restaurant . Hvis en virksomhed ikke giver et offentligt toilet , vil en kvinde med overaktiv blære ikke gøre forretninger der ! Hvis du lider af dette liv-kvælende trængsel prøve disse " Mind over blære " skridt til at løse dette problem uden brug af narkotika .
1 .
Først og fremmest opgive koffein . Koffein er et diuretikum og vil medføre, at du er nødt til at tisse oftere . Bare at give op koffein vil give en lille lettelse .
2 .
Dernæst springe nogen drikker om morgenen , inden de forlader huset . Når du har styr på " Mind over blære " kan du gå tilbage til din formiddag kop te eller koffeinfri . Sørg for at du tømme blæren , inden de forlader huset ( som hvis du har brug for at få at vide ! )

3 .
mens man kører til arbejde eller hvor du kan være på vej beholde mentalt minde dig selv , at du ikke har noget at drikke , blæren er tom , er der intet at frygte . Tag et par dybe vejrtrækninger i mellem .
4 .
Når du nærmer dig din destination , minde dig selv om , at du havde noget at drikke , kan din blære umuligt være fuld , og du ikke har at gå på toilettet .
5 .

Indtast bygningen i en afslappet , værdigt at gentage påmindelsen i trin 3 og 4 som du indtaster dametoilet at bevise over for dig selv, at hvad du har været at fortælle dig selv , er sandt .
6 .
Gentag dette scenario daglige vente senere på dagen , eller når du ved, du vil være hjemme om natten for at drikke væske for at undgå dehydrering . Lykønsker dig selv hver dag , som du begynder at stole på , at hvad du har fortalt dig selv , er sandt , og du behøver ikke at være beherskes af din blære længere .

gode råd og advarsler


 • Hvis disse trin ikke hjælper , se din læge . Du kan have et medicinsk problem forårsager hyppig alvorlig vandladning .
 • Hvis disse trin ikke hjælper den første dag , ikke slå dig op . Har nogle medfølelse for dig selv og holde prøve eller se en læge .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.