hvordan man kan spise lige efter gastric bypass

Gastric Bypass er et fantastisk værktøj til at hjælpe en person tabe sig og forbedre dit helbred . Det er vigtigt at huske på, at kirurgi er kun en del af løsningen . En samlet tænkning og kost ændring er også nødvendig . Her er nogle tips til at hjælpe dig med at få mest ud af din spise efter Gastric Bypass
1 .
Lyt til din læge . Det er almindeligt at være på en flydende eller blød kost for nogle uger efter operationen . Denne gang er meget vigtigt, fordi det giver mulighed ikke blot for healing , men det renser ganen og giver dig tid til at opbygge langsomt til et sundt indtag beløb . Din læge kan også ordinere et vitamin regime . Vær sikker på at følge dette nøje som din krop vil ikke være i stand til at behandle på samme måde som før , så du får brug for disse ekstra kosttilskud .
2 .
Lyt til din krop . Må ikke prøve nye fødevarer for hurtigt . Hvis du er begyndt en mere kompleks kost , tager din tid . Hvis noget ikke føles rigtigt , tage et skridt tilbage og ikke spiser noget mere af det i en uge eller deromkring , og derefter prøve en lille mængde igen . Stoppe med at spise det øjeblik du føler den mindste smule fuld . Din mave vil strække igen , så du skal ikke give det mulighed for hurtigt

3
Lyt til din hjerne : . Til hele dit liv , før det var usandsynligt, at du meget havde tænkning om, hvad du spiste . Nu har du en ren tavle og kan begynde at virkelig nytænkning og at lære at nyde de fødevarer , du normalt er beklædt med salt og saucer . Spis langsomt og uden distraktioner . Langsommere spisning af hyppige små måltider vil hjælpe fyre op dit stofskifte .
4 .
Må ikke spise og drikke på samme tid . Dette vil medføre noget, der hedder dumping syndrom , hvilket er meget ubehageligt . Den fornemmelse forårsaget af dette syndrom sker ikke altid det samme , men du vil snart føle kvalmende . Det er også vasker mad ned hurtigere , hvilket vil bremse følelse af fylde , og det er heller ikke noget, du ønsker skal ske .
5 .

Undgå slik . Slik også forårsage dumping -syndrom , men husk , at reaktionen kan være forsinket . Sukkerholdige fødevarer tendens til at smelte , og derfor vil glide hurtigt gennem dine nye fordøjelseskanalen . Dette betyder at du kan spise mere , som du prøver at undgå . Alt for mange søde sager efter gastrisk bypass kan føre til langsigtede problemer og hyppige oppustethed , kvalme og andet ubehag . Det er bedst at begynde at lære at forsøde andre måder-. med sukker erstatninger eller friske frugter
6
Find kreative måder at spise protein . Protein giver byggestenene i vores krop . Du vil sandsynligvis nødt til at spise 60 til 80 gram protein om dagen . Bønner , linser , naturlige jordnøddesmør , æg , ost , yoghurt , hytteost , fisk og kød giver alle protein . Da dit indtag vil blive begrænset , kigge efter proteiner med mindre fedtindhold og supplerer med protein drinks , når det er muligt . Du kan købe protein pulver , der kan tages som en ryste , føjet til yogart , lavet til en smoothie eller kan anvendes en række andre lækre måder .

gode råd og advarsler


 • måske vigtigste " spise " tip handler ikke om at spise . Det handler om at finde belønninger til dig selv , der ikke er mad . Med andre ord er det igen om at bryde gamle dårlige vaner . Lær at finde belønninger og glæde i de små ting at gøre, snarere end at spise . At tage et bad , gå en tur , scrapbooking eller nogle andre ting, som du kan gøre for dig selv , når du føler dig træt eller blå . Aldrig spise for komfort .

 • Kommentarer

  link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Karin Nyberg
  Nyheder redactor: Morten Christofferse

  Kundeservice: Stig Sørensen,
  Flemming Salomon

  Tel: +45 99 99 99 80
  Fax: +45 99 99 99 88

  © Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.