kost piller for at tabe sig hurtigt

Kæmper med fedme har potentiale til at forårsage sundhedsmæssige problemer, så som type 2 -diabetes , kræft , forhøjet blodtryk, slagtilfælde , søvnapnø og koronar varme sygdom , ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) . For folk , der har prøvet andre kost metoder uden held , kan kost piller hjælpe . Når du vælger den rigtige kost pille , er det vigtigt at tage hensyn til både sikkerhed og effektivitet

håndkøb Diet Pills


Når sigtning gennem apotek gangene , skal du vælge et vægttab pille , der er blevet godkendt af Food and Drug Administration ( FDA ) , sådan som Alli . Denne medicin er en svagere version af den receptpligtige vægttab medicin orlistat , som er angivet i vægttab hos personer 18 år og ældre .

Dieters tage p-piller tre gange dagligt , hvilket minimerer mængden af fedt tarmene absorbere . En reduceret kalorieindhold og fedtfattig kost bør anvendes , når man tager Alli , forklarer Mayo Clinic . Bivirkninger ved at tage denne medicin kan omfatte gas og diarré , der forværres med højere fedt forbrug .

Diet Pills , der kræver en Prescription


Prescription Diet piller er forbeholdt mennesker, der lider af fedme hede problemer eller har ikke haft succes med andre metoder . Disse piller er forholdsvis effektive , så folk kan miste op til 10 procent af deres kropsfedt i løbet af tolv måneder , ifølge Mayo Clinic . I øjeblikket er der to recept kost piller muligheder : sibutramin og orlistat . Sibutramin er taget en gang hver dag og orlistat er taget tre gange om dagen . Orlistat er dyrere , koster op til $ 380 for en måned levering ( sibutraimine koster op til $ 213) .

Diet Pills , der skal undgås


Nogle vægttab piller er en sikker og effektiv , mens andre blot er farlige i henhold til Mayo Clinic . Når du køber et vægttab supplement , er det vigtigt at huske , at kosttilskud ( i modsætning til over -the-counter og receptpligtig medicin ), er ikke gennemgået for sikkerheden og effektiviteten af Food and Drug Administration ( FDA ) .

Ifølge FDA , er kosttilskud reguleret i et andet sæt regler så receptpligtige og over -the-counter medicin . Via kosten tillægget Health Education Act ( DSHEA ) kræver producenten af kosttilskud for at sikre, kosttilskud , er sikkert, før sælge det . Dog er producenterne ikke forpligtet til at få FDA-godkendelse før de går til markedet . FDA 's ansvar kosttilskud tager ind, hvis produktet er fundet farlige , når det allerede har været på markedet .

Bitter Orange er et kosttilskud , som hævder at rampe op dit kalorieindhold brænding magt . Dette kan dog supplere forstyrre kardiovaskulær funktion svarende til det ephedra supplement ifølge Mayo Clinic . Også , styre fri af heartleaf kosttilskud , der indeholder ingrediens ephedra , som er meget usikker .

Diet piller , såsom chitosan , chrom og guar gum er relativt sikkert , ifølge Mayo Clinic , men som ikke forventes at resultere i vægttab .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.