som kost produkter arbejde?

Kæmper med fedme , er frustrerende og kan resultere i sundhedsspørgsmål såsom diabetes , kræft , slagtilfælde og leversygdom , ifølge Centers for Disease Control og Forebyggelse ( CDC ) . For folk , der har prøvet en sund livsstil ændringer uden megen succes , kan kost produkter som over -the-counter vægttab piller eller receptpligtig medicin hjælpe

Diet produkter, der virker


Når du vælger en kost pille , skal du vælge en medicin , der er blevet godkendt af Food and Drug Administration . Medicin , som ikke er behandlet af FDA , kan have farlige bivirkninger . Alli , der er en svagere version af den receptpligtige vægttab pille Orlistat , blev for nylig godkendt af FDA til vægttab . Denne pille nedsætter mængden af fedt i tarmene absorbere , hvilket resulterer i vægttab . Det er tilgængeligt på apoteker og er taget op af de tre gange dagligt .

For folk med et body mass index ( BMI ) på 30 eller derover , en recept vægttab pille kunne være en mulighed . Disse piller er forbeholdt mennesker, der kæmper med fedme , der har medicinske spørgsmål som højt blodtryk eller søvnapnø eller har prøvet alt andet uden held . Lægemidler såsom Meridia eller Orlistat er taget hver dag og kan resultere i op til 10 procent fedt tab inden for 12 måneder , ifølge Mayo Clinic .

Diet Pills at Don't Work


Ifølge Mayo Clinic , kost piller såsom chitosan lader til at være sikre, men det er usandsynligt at medføre vægttab . Dette supplement medfører også bivirkninger som oppustethed og forstoppelse . Undgå også at tage chrom, som hævder at mindske kropsfedt og støtte i opbygningen af muskler . Men den Mayo klinikken siger , at selv om denne medicin synes at være sikkert , er der ikke nogen dokumentation til støtte vægttab . Andre kost piller for at undgå , er konjugeret linolsyre ( CLA ) , guargummi og Hoodia .

diætkost , der er farlige


Der er et par kost produkter på markedet, der er direkte farlige , ifølge Mayo Clinic . Land katost , som også kaldes " heartleaf , " hævder at reducere appetitten og øge mængden af forbrændte kalorier . Denne diæt pille indeholder det farlige stof ephedra , som har været knyttet til fatale bivirkninger . Undgå også at kosten teer , der indeholder ingrediens ephedra . Selv om denne ingrediens blev forbudt fra det amerikanske marked på grund af sin dødelige bivirkninger , er det stadig på markedet i te form , ifølge Mayo Clinic .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.