dele af integumentary systemet

Funktion


De dele af integumentary systemet fungerer sammen som en barriere på tre måder : . et kemikalie barriere , en fysisk barriere og en biologisk barriere . De dele af integumentary systemet handler i samarbejde med immunsystemet til at danne en biologisk barriere . Specialiserede celler i huden opdage og ødelægge fremmede bakterier . Nogle hudceller også til stede antigener til immunceller , der derefter kan ødelægge den udenlandske cellen .

integumentary Systemet fungerer som en fysisk barriere på grund af hårdt , keratiniseret celler i hud, negle og hår . Disse relativt hårdt celler er ikke helt uigennemtrængelige , men beskytter de indre organer og blod system fra den daglige stormløb af det eksterne miljø . Andre celler i huden producerer vandafvisende stoffer , der holder kroppen i at optage eller miste for meget vand eller vandopløselige kemikalier , som salt . Hår er vigtigt i sensing insekter kravler på huden , beskytte mod fysiske traumer til hovedbunden , filtrering fremmede partikler og regulering varme .

integumentary Systemet fungerer som en kemisk barriere for en stor del på grund af huden . Huden har vedhæng , såsom sved , eller suderiferous kirtler og olie , eller talgkirtler. Disse kirtler udskiller stoffer på huden , der afholder reproduktion af bakterier . Huden er naturligvis vært for utallige bakterier . Dette anses normalt flora , eller biota , og er nyttige for kroppen . Tilstedeværelsen af biota reducerer kolonisering af fremmede bakterier, der kan invadere og skade kroppen . Men det er også vigtigt at opretholde passende niveauer af flora og fauna. Skin sekreter har en naturlig antibiotikum komponent og medvirke til at fastholde en lav pH-værdi , der forsinker bakterievækst . Endelig huden producerer en pigment kaldet melanin . Melanin virker som en kemisk barriere for ultraviolette stråler fra solen. Melanin beskytter DNA i lavere væv fra mutation og ødelæggelse .

Ubalancer


Ubalancer i de dele af integumentary systemet kan være forårsaget af forbrændinger , kræft og fremmede stoffer . Nogle lipid-opløselige stoffer kan passere gennem vandafvisende kemikalier i huden og ind i den nederste væv . Eksempler på lipid-opløselige toksiner kan nævnes: bly , kviksølv , acetone , fortynder , steroider og oleoresiner-olier fra Poison Ivy og gift eg . Disse kan føre til ødelæggelse af væv eller beskadigelse af indre organ systemer .

Burns ødelægge fysisk barriere kapacitet integumentary systemet . Burns forlader kroppen modtagelige for væske -og elektrolytbalancen tab og bakteriel infektion . Begge disse resultater er potentielt livstruende .

Integumentary kræftformer er ukarakteristiske bevoksninger af hudceller . Forskellige hudceller har forskellige satser for malignitet og metastaser , eller vækst , som breder sig til andre dele af kroppen . Melanocytter , de celler der er ansvarlig for melanin produktion , er meget metastatisk og ikke reagerer godt på kemoterapi . De tegner sig også for det laveste antal af hudkræft .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.