organiske vitaminer til børn

Forældre ønsker at beskytte deres børn på nogen mulig måde . Ved at give børnene økologisk vitaminer , kan de øge deres immunsystem uden produkter , der indeholder sukker , kunstige farvestoffer eller kunstige flavors. To sikre, at du køber vitaminer , som virkelig økologiske , skal du sørge for at læse etiketten . Hvis etiketten hedder det er 100 % økologisk , så er det lavet med rene råvarer , der er fri fra pesticider og andre kemikalier

Betydning


Økologisk vitaminer er vigtige for sundheden for dit barn , fordi de er en ren form af de næringsstoffer , at dit barn har behov for at vokse og udvikle sig . De er beregnet til at blive fri for kemikalier , farvestoffer og sukker .

Funktion


Økologisk vitaminer arbejde for at give børnene et ukontamineret kosttilskud, som de ikke kan få nok af i deres kost . Siden børns vitaminer er typisk " multi-vitaminer " , er organiske vitaminer fremstillet med hele fødevarer såsom frugt og grøntsager .

Fordele


Økologisk vitaminer er til gavn for børn, fordi de er lavet med ingredienser fri fra insekticider og gødning . Ingredienserne ikke er genetisk modificeret eller forstærket med antibiotika .

Misforståelser


Det er en almindelig misforståelse at tro , at økologiske vitaminer ikke har en smag , der vil blive behagelig for børn . Selv om de ikke indeholder sukker og kunstige smagsstoffer , er organiske vitaminer sødet naturligt ved ingredienser såsom frugt og honning .

Advarsel

Som med enhver anden over -the-counter medicin , er det muligt at tage en overdosis af vitaminer også. Aldrig give et barn mere end den anbefalede servering af vitaminer , som er udpeget på flasken . Altid konsultere dit barns læge , før de giver dem vitaminer , selv om de er økologiske .


Kommentarer

Vi ønsker, at dine argumenter og meninger er velkomne. Være objektiv og medfølelse. Mange mennesker læser hvad du skriver. Gør debat til en bedre oplevelse for både dem og dig selv. Mellem 20:00 og 08:00 det er lukket for kommentering og vi fjerner automatisk kommentarer med sjofle ord, defineret af vores moderatorer.

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.