Epsom salt fordele

Epsom salt er blevet brugt i de amerikanske husholdninger i årtier som en terapeutisk blød i muskel forstuvninger , men det har også en række andre fordele , både for sundheden og personlig pleje . Epsom salt er en billig måde til ikke kun at slappe af og blødgøre huden , men hjælpe befri din krop af skadelige tilsætningsstoffer og give det nogle meget vigtige næringsstoffer

Hvad er Epsom Salt ?


Epsom salt er en velkendt lægemiddel salt, der består af flere næringsstoffer , hvoraf den ene er magnesium . Dette yderst vigtige mineral ikke alene fremme sund nerve og muskel funktion , det hjælper at regulere mere end 300 typer af enzymer findes i kroppen , reducerer smertefuld betændelse , kæmper mod blodpropper og fremmer en bedre udnyttelse af insulin og ilt i kroppen . Magnesium er også kendt for at afhjælpe stress i kroppen og tilskynde til bedre hvile .

Andre Egenskaber


endnu en vigtig ingrediens findes i Epsom salt er sulfat , et derivat af magnesium . Sulfat er meget vigtigt at hjælpe med at skylle ud skadelige giftstoffer fra kroppen og hjælper i absorptionen af andre nødvendige næringsstoffer som kalk . Den sulfat findes i Epsom salt er afgørende for at hjælpe kroppen til korrekt form sundt hjernevæv og proteiner til fuger . Den blanding af magnesium og sulfat menes at medvirke til at sænke kroppens blodtryk og hjælper med at ophøje serotonin i hjernen , som er en naturlig stemning forstærker .

sundhedsmæssige fordele Gennem sættetid


Mens De tager sulfat og magnesium kosttilskud kan helt sikkert hjælpe kroppen , medvirkende faktorer såsom mavesyre eller medicin kan ofte forstyrrer absorptionen . Iblødsætning med Epsom salt menes at være en af de mest effektive måder for kroppen at få den rette mængde af disse næringsstoffer-ved faktisk ind gennem huden selv . Iblødsætning med Epsom salt kan også hjælpe med at trække skadelige tungmetaller fra cellerne .

Spa Resultater på Home


Folk bruger millioner hvert år på dyre dag kurbade , alt sammen i et forsøg på at fremme en følelse af velvære og afslapning . Tilføje to kopper Epsom salt til at køre badevandet kan give dig mange af de samme resultater som en dyrere spa blød . Epsom salt virker som en naturlig eksfoliering , hjælper kaste væk døde hud for en sundere glød og også efterlader huden naturlig blød . Tilføjelsen af en halv kop Epsom salt til en varm mund suge kan bidrage til at fjerne lugt og blødgøre hård hud og andre ru pletter på fødder . For en glattere teint , tilføj en halv teskefuld Epsom salt til din almindelige rengøring creme og vaskes , før du går i seng .

Epsom Salt Fordele for Hair

For dem med tyndt hår , Epsom salt kombineret med et tilsvarende beløb af dine foretrukne hårbalsam kan fungere som en stor volumnizer . Hvis hårspray oprustning er et problem , skal du tilføje en kop Epsom salt og en kop citron saft til en liter vand . Lad blandingen hvile i en hel dag , så gælder for hår , vask efter 20 minutter. Epsom salt er også effektive til at fjerne overskydende olie fra håret . Dette kan gøres ved at tilføje ni teskefulde af salt til en halv kop af din shampoo og anvende en spiseskefuld til tørt hår . Følg med en skylning af citronsaft .


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.