gas lettelse for nyfødte

En baby lider af gas smerter vil græde en anden græde end den , du hører , når han er træt eller sulten . Gassen smerte skrig er en skarp , hektisk græde . Du kan typisk se, at din baby er i smerte , som kan være utrolig stressende , især hvis du er en første gang forælder . Heldigvis er der flere ting , du kan gøre for at lindre smerten dit barn føler . Hvis du synes, at disse metoder ikke berolige dit barn , og gråd er en kontinuerlig , skarpe og hektiske græde , ringe til din børnelæge for at få yderligere hjælp .

" Fodbold " Hold og Tummy Massage


Det kan være meget svært at lindre en baby , der lider af gas ubehag . Ved at sætte barnet i "football "hold du lægger pres på hendes mave , som kan lindre nogle af de smerter hun føler . Hvis du vil bruge "football "hold , resten barnet på din underarm med sin hage mod albuen . Forsigtigt greb baby i ble -området for et sikkert hold . Gå rundt og klappe hende tilbage . Dette bør hjælpe med at bryde op for gassen bobler .

Et andet tip er at anvende en lille mængde af tryk med hånden på hendes mave . Ved let masserer hendes mave i urets bevægelse , kan du være i stand til at hjælpe med gas smerten .

" Cykel Legs "


" Bicycle ben "er en anden gas-lindre teknik . Læg din baby på ryggen . Hold fødderne i dine hænder og bevæge benene , som om han kørte en cykel . Gør dette i flere minutter . Dette bør hjælpe med at flytte nogle af gassen ud af hans krop .

Det kan også bidrage til forsigtigt at bøje barnets ben og skubbe hans ben op til hans mave og tilbage til den oprindelige position . Du kan gøre denne manøvre adskillige gange i træk .

Over -the-counter medicin


Hvis du ikke er i stand til at hjælpe med at flytte den gas ved massage og baby "øvelse , "flere over -the-counter medicin er blevet skabt for at hjælpe med spædbarn gas og kolik . Opløse tabletterne til formål at lindre spædbarn kolik kan placeres i barnets mund . De er lavet med helt naturlige ingredienser , men kontakt en læge før brug , hvis dit barn har allergi . Gas dråber med den aktive ingrediens simethicone også har vist sig at være utrolig hjælpsom . Disse dråber kan gives til barnet flere gange om dagen . Som med enhver medicin , skal du kontakte din læge før brug .

Gripe vand er en anden populær medicin lavet af helt naturlige ingredienser . Mange forældre med kræsne eller colicky babyer har fundet brokke vand at være meget nyttig.


Kommentarer

link:

  • Lendo
  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Karin Nyberg
Nyheder redactor: Morten Christofferse

Kundeservice: Stig Sørensen,
Flemming Salomon

Tel: +45 99 99 99 80
Fax: +45 99 99 99 88

© Copyright 2013-2014 www.sundhedguide.com - All rights reserved.